Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten straks vanaf 9.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Wisselen van breedbandprovider nu veel eenvoudiger

Leestijd: 2 minuten

Op dit moment hebben heel veel Nederlanders een breedband internetaansluiting via de kabel of ADSL. Het totale internetverkeer groeide enorm door het stijgende aantal breedband internetaansluitingen (met 71% in 2003!).

Deze enorme groei is ondermeer te verklaren door de steeds lagere prijzen en steeds hogere snelheden. Het stunten met ADSL en kabel abonnementen gaat nog onverminderd door, waardoor veel geld te besparen is door te wisselen van breedband provider. Bovendien is het sinds 1 oktober 2004 eenvoudiger dan ooit te voren om van provider te veranderen, zelfs zonder dat uw internetverbinding verbroken wordt.

Hoe u kunt profiteren van deze enorme kortingen?

Op Internetten.nl wordt nu Eerste Hulp Bij Overstappen naar een andere breedbandprovider geboden. Met de Breedband Overstap Service van Internetten.nl kunt u super simpel, veilig en snel overstappen naar een andere aanbieder. U vindt er alle informatie, handreikingen en een OVER-STAPPEN-PLAN om vlug en veilig van breedbandaanbieder te wisselen. Alle voordelen, maar ook de nadelen van overstappen kunt u er vinden. Vragen als: Kan ik overstappen van ADSL naar kabel of andersom? en Wat kost overstappen? of Hoe weet ik wanneer mijn contract afloopt? worden er allemaal beantwoord.

Bent u een internetter die bijna een jaar of langer een snel internetabonnement heeft via kabel of ADSL? En vraagt u zich af of u ook gebruik kunt maken van betere aanbiedingen? Internetten.nl helpt u daarbij, zodat u gratis, simpel en snel kunt overstappen en daardoor vele euro's kunt besparen. Door alle snelheidsverhogingen én prijsverlagingen van de laatste tijd kunt u nu een veel gunstiger breedbandverbinding kiezen, zowel via ADSL als via de kabel!

Met de Breedband Overstap Service van Internetten.nl
Gaat overstappen super simpel, veilig en snel!

Geactualiseerd: dinsdag 14 juli 2020
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie