Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

XS4ALL 3 keer op 1

Leestijd: 2 minuten

In de Consumentengids van januari 2006 komt ADSL van XS4ALL voor de derde keer op rij als beste uit de bus. In elke abonnementscategorie, die gebaseerd is op snelheid, voert een XS4ALL abonnement de lijst aan. In de goedkoopste categorie is het instapabonnement ADSL Start zowel het beste abonnement als 'beste koop'.

De vier winnende ADSL abonnementen van XS4ALL scoren 'zeer goed' als het gaat om de inbegrepen voorzieningen. In haar categorie is ADSL Lite van XS4ALL het veelzijdigste abonnement van de onderzochte ADSL abonnementen.

De XS4ALL spamfilters krijgen het predikaat goed en de e-mail virusscanners die virusmails onderscheppen behoren tot de beste filters uit de test. De bond merkt verder op dat XS4ALL niet alleen de inkomende mail maar ook de verstuurde mail scant op virussen.

Onder de noemer 'maatschappelijk verantwoord' vraagt de Consumentenbond de 31 deelnemende providers ook naar het beleid ter bescherming van de privacy van hun abonnees. En meer specifiek naar het vrijgeven van gegevens aan instanties als Brein, die aanbieders van illegaal materiaal willen opsporen. De bond schrijft hierover: "Van de 9 providers die antwoord gaven, volgen de meeste de lijn van XS4ALL; ze geven pas persoonsgegevens vrij na een gerechtelijk bevel." en "Over de gehele linie vallen Compuserve en XS4ALL van de 9 die ons informatie gaven het positiefst op."

 Klik hier voor meer informatie en bestellen van: XS4ALL ADSL Start -  Lite - Basic - Fast
 

Geactualiseerd: woensdag 18 januari 2006
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.