Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten straks vanaf 9.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

XS4ALL bundelt ADSL met Digitale TV van KPN

door Jeanet Woldring Leestijd: 1 minuut

XS4ALL biedt internetgebruikers een alternatief voor kabeltelevisie: Digitale TV van KPN en bundelt dit met ADSL.

Gisteren vestigde XS4ALL aandacht op deze aanbieding met een ludieke actie bij vestigingen van de kabelaars UPC (Schiphol) en Casema (Den Haag). Werklui trokken in geel-zwarte werktentjes symbolisch de kabels uit de grond, onder het motto: 'Eindelijk, de kabel kan eruit!'.

Zowel voor internet (draadloos ADSL) als voor televisie (Digitale TV van KPN) is geen kabel meer nodig. Met Digitale TV van KPN wordt het signaal opgepikt door een ontvanger en doorgegeven aan de televisie. Dit signaal levert een haarscherp beeld op, aldus XS4ALL.

Internetgebruikers die al een ADSL-verbinding hebben via het KPN-netwerk, betalen €7,95 per maand voor Digitale TV. XS4ALL heeft tot het eind van dit jaar een speciaal aanbod in combinatie met ADSL: draadloos ADSL en Digitale TV van KPN, beide compleet geïnstalleerd door een monteur voor van €69,- (normaal €449,-)  Dit is inclusief wireless ADSL modem, aansluitkosten ADSL, Twintuner en aansluitkosten Digitale TV van KPN.

Het dekkingsgebied van Digitale TV is voorlopig nog geconcentreerd in de Randstad.

Bron: XS4ALL met www.dekabelkaneruit.nl/

Geactualiseerd: vrijdag 5 februari 2021

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie