Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

XS4ALL eerste met snel mobiel internet

Leestijd: 2 minuten

XS4ALL lanceert als eerste internetprovider in Nederland mobiel breedbandinternet. XS4ALL start met een abonnement voor zakelijke laptopgebruikers.

XS4ALL biedt een totaalpakket tegen een vast maandelijks bedrag. Voor € 75 (excl. BTW) hebben gebruikers mobiele internettoegang met een maximale snelheid van 384 Kbps, een uitgebreid beveiligingspakket, spam- en virusfilters, 5 mailboxen, helpdeskondersteuning, 200 MB opslagruimte en 1GB dataverkeer per maand.

Voor gebruik op de laptop levert XS4ALL een PC card voor € 200. PDA's en PocketPC's met UMTS ondersteuning hebben geen PC card nodig. XS4ALL maakt gebruik van het UMTS netwerk van KPN en heeft een maximale snelheid van 384 Kbps. Dat is zes keer sneller dan ISDN.  Buiten het dekkingsgebied van UMTS wordt automatisch overgeschakeld op GPRS. De XS4ALL-software zoekt het snelste netwerk op, dit kan ook een Wi-Fi netwerk thuis of een hotspot zijn.

XS4ALL-directeur Marion Koopman ziet geen verschil tussen vast en mobiel internet: ‘Als provider vinden wij dat er één internet is, voor zowel vast als mobiel gebruik. Voor de gebruiker mag het eigenlijk niet uitmaken waar je bent. Iedereen werkt wel eens thuis of onderweg. Internet is dan internet, met de programma's en instellingen die je gewend bent. Maar ook met de beveiliging die ook voor mobiel internet zo belangrijk is. Wij zijn de specialisten op het gebied van internet, thuis en onderweg', aldus Koopman.

Meer informatie: www.xs4all.nl/allediensten/mobiel/umts/

Zie ook: ADSL XS4All Start  Lite Basic Fast

Geactualiseerd: woensdag 7 december 2005
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.