Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

XS4ALL: inflatiecorrectie sinds 1 juli 2002

Leestijd: 1 minuut

Met ingang van gisteren heeft XS4ALL een inflatiecorrectie van 4.5% over alle produkten en diensten ingevoerd. Het is de eerste keer sinds 1995 dat XS4ALL deze kleine prijsverhoging aanbracht.
In 2001 heeft XS4ALL door o.a. slim inkoopbeleid de prijzen voor een aantal zakelijke hostingdiensten aanzienlijk weten te verlagen. Ook bij de invoering van de Euro heeft XS4ALL de prijzen naar beneden afgerond.
"De inflatie over heel 2001 bedroeg echter 4.5% volgens het CBS, en de inflatiecijfers uit het eerste kwartaal van 2002 duiden erop dat deze trend nog enige tijd doorzet. Een kleine correctie is dan ook noodzakelijk gevonden", zo luidt de argumentatie van XS4ALL op hun website.

Volgens de algemene voorwaarden heeft XS4ALL deze prijswijziging 2 maanden van tevoren aangekondigd, via haar website, de nieuwsgroep xs4all.announce en via de (opt-in) nieuwsbrief.
Destijds veroorzaakte de berichtgeving van deze geringe tariefsverhoging in diverse e-zines nogal wat commotie. Aangezien het nog twee maanden zou duren eer de tariefswijziging in zou gaan, hebben we besloten in april nog geen nieuwsitem te plaatsen.
Uiteraard zijn per ingang van 1 juli 2002 de tarieven van XS4ALL op onze vergelijkingssite geactualiseerd.
Geactualiseerd: dinsdag 2 juli 2002
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.