Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

XS4ALL introduceert BBned ADSL

Leestijd: 2 minuten

Sinds gisteren biedt XS4all naast ADSL van Mxstream ook breedband aan van BBned.
De naam van deze nieuwe snelle ADSL-dienst is Power ADSL met een downloadsnelheid tot maximaal 8 megabit per seconde en een upload van 512 kbit/s. Power ADSL is de snelste ADSL breedbandverbinding die verkrijgbaar is in Nederland, beweert XS4all op hun website. Toch zijn er al geruime tijd andere providers die vergelijkbare snelle diensten via BBned aanbieden. (Zie ons Accessproviders overzicht voor een ADSL vergelijking)
De snelheid is afhankelijk van de afstand tot de dichtstbijzijnde nummercentrale, zo beweert XS4all.
Power ADSL kost 119 Euro per maand, met wel een bijzonder hoge datalimiet van 150(!) gigabyte per maand. Bij het abonnement is volledige toegang tot alle XS4ALL-diensten inbegrepen. De installatiekosten bedragen EUR 214,- (inclusief splitter). Optioneel is het geavanceerde ADSL-modem (tevens router), de Draytek Vigor 2600 voor EUR 150,- (inclusief verzendkosten).
Power ADSL is verkrijgbaar in zo'n 300 centrales in Nederland. Daarmee is het dekkingsgebied vrijwel gelijk aan die van Mxstream van KPN.
XS4ALL zal beginnen met de verwerking van een kleine groep van 50 aanvragen om het orderproces te optimaliseren. Met de postcodecontrole ziet u of u Power ADSL op uw adres kunt krijgen. Op dit moment is het alleen mogelijk Power ADSL aan te vragen voor een analoge telefoonlijn. ISDN zal later volgen. Het product is alleen verkrijgbaar in een doe-het-zelf variant.

Geactualiseerd: dinsdag 14 juli 2020
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.