Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

XS4ALL laat klanten zelf TV uitzenden op internet

Leestijd: 2 minuten

XS4ALL abonnees kunnen voortaan zelf TV uitzenden op internet.  Gebruikers van XS4ALL  kunnen hun eigen programma's, films of webcam-beelden vertonen. De KPN dochter is hiermee de eerste provider in Nederland die op grote schaal uitzendfaciliteiten biedt. Personal Livestream past volgens de provider in de huidige ontwikkeling waarbij internetters zelf vraag & aanbod bepalen.

Met de Personal Livestream kan iedereen een eigen tv-station op internet beginnen. Op de computer thuis, die wel altijd aan moet staan, staat het zelfgemaakte tv-programma dat via het netwerk van XS4ALL kan worden gezien. Talpa'tje spelen bij xs4all.nl, zo betitelt AD.nl de nieuwe dienst.

Personal Livestream is bijzonder geschikt voor het uitzenden van zelfgemaakte films of radio, persconferenties en bedrijfspresentaties. Maar ook voor een vakantievideo, verjaardagsfeest of de beelden van een webcam. Met Personal Livestream kunnen zowel live als eerder opgenomen beeld- en geluidsfragmenten uitgezonden en bekeken worden.

Iedereen met een DSL verbinding van XS4ALL kan kosteloos gebruik maken van Personal Livestream. Bijzonder aan deze dienst is dat een onbeperkt aantal XS4ALL abonnees met DSL kan kijken en luisteren, terwijl dit slechts eenmaal effect heeft op het bandbreedteverbruik. Dit geldt ook voor de vijf streams die men daarnaast buiten het XS4ALL domein kan opzetten. De DSL verbinding kan dus gebruikt worden voor andere zaken.

XS4ALL heeft twee jaar geëxperimenteerd met deze dienst onder de naam Personal Webcast. Gedurende deze periode zijn er uitzendingen verzorgd door vele klanten met zeer uiteenlopende onderwerpen, maar ook door lokale en regionale radio- en televisiestations. Alle actieve uitzendingen zijn hier te bekijken.

Klik hier voor meer informatie en bestellen van XS4ALL Start Lite Basic of Fast

Geactualiseerd: vrijdag 1 juli 2005
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.