Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Vergelijk alle deals
Vergelijk alle
Black Friday
deals
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten morgen vanaf 9.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

XS4ALL maakt privacyverklaring begrijpelijker

door Jeanet Woldring Leestijd: 1 minuut

'De eerste privacyverklaring die te lezen is in 2 minuten'. Zo kondigt XS4ALL haar nieuwe privacyverklaring aan. In een privacyverklaring leggen bedrijven uit hoe ze omgaan met persoonsgegevens van hun klanten. Veel privacyverklaringen zijn zo lang en zo juridisch geschreven, dat mensen ze niet lezen. Dat moet anders zegt de Internetprovider

'Als je privacy en je klanten serieus neemt, dan zorg je voor een leesbare, begrijpelijke privacyverklaring', vindt het bedrijf. Daarom heeft het de privacyverklaring helemaal omgegooid. De nieuwe verklaring bestaat uit twee delen: een korte versie (minder dan een A4-tje) die snel een beeld geeft van hoe XS4ALL met persoonsgegevens omgaat, en een lange versie waarin alles uitvoerig en volledig staat beschreven, maar dan zo begrijpelijk mogelijk.
 
De nieuwe privacyverklaring betekent niet dat XS4ALL nu anders omgaat met persoonsgegevens. Het is nu alleen beter opgeschreven. Klik hier om de nieuwe privacyverklaring te lezen

Geactualiseerd: zaterdag 23 april 2016

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie