Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

XS4ALL nu ook met digitale televisie

door Jeanet Woldring Leestijd: 1 minuut

Vanaf vandaag breidt XS4ALL haar aanbod uit met digitale televisie. Bestaande klanten die al over internet van deze provider beschikken, krijgen de primeur. In een later stadium wordt tv van XS4ALL ook beschikbaar voor nieuwe klanten.

Achter de schermen was XS4ALL er al geruime tijd mee bezig. Voor 15 euro per maand biedt de provider Interactieve TV met standaard 53 tv-zenders en 90 radiozenders. Het basispakket bevat Videotheek Thuis, Programma gemist en Live TV Pauzeren. De ontvanger met een harde schijf van 320 GB, goed voor 200 uur opnemen, wordt in bruikleen gegeven. Interactieve televisie wordt gratis geïnstalleerd door een monteur van XS4ALL.

Verder zijn er opties om het basispakket uit te breiden met 40 extra kanalen, tv kijken in HD kwaliteit, Sport 1 en Eredivisie Live. In eerste instantie kunnen alleen bestaande klanten bestellen, maar in juni wordt tv van XS4ALL ook beschikbaar voor nieuwe klanten.

Internet, bellen en tv is als totaalpakket verkrijgbaar vanaf 50 euro per maand.

Geactualiseerd: woensdag 22 februari 2023

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.