Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

XS4ALL opnieuw best gewaardeerde alles-in-1 provider

door Marit Veldkamp Leestijd: 2 minuten

xs4all.gifXS4ALL is opnieuw de beste alles-in-1 provider.  Dat blijkt uit onderzoek van de Consumentenbond over het afgelopen kwartaal.  Hierbij beoordeelden 11.000 panelleden de telefonie, televisie en internetkwaliteit, het aantal storingen en de klantenservice.

XS4ALL Glasvezel

De telecomprovider en dochter van KPN is al vaker als beste uit de test gekomen. Zo schreven we in mei van dit jaar nog over het WoM-onderzoek van Telecompaper, waaruit ook bleek dat de XS4ALL favoriet is. In het onderzoek van De Consumtentenbond neemt XS4ALL Glasvezel een eerste plek in met een 8,4 en daarnaast ook een tweede plek met DSL (cijfer 8,1). Klanten zijn over het algemeen zeer tevreden over de aanbieder met een score van 9,1. Op de kwaliteit van het internet scoort het bedrijf het hoogst van alle aanbieders en voor telefonie en internet zijn er weinig storingen. 

Voor glasvezel internet kun je bij de provider kiezen uit de volgende pakketten:

  • Alles-in-1 Compact Glasvezel Prijs: € 57,50 per maand. Actie: eerste 3 maanden € 40
  • Alles-in-1 Smart Glasvezel Prijs: € 66 per maand. Actie: eerste 3 maanden € 45
  • Alles-in-1 Plus Glasvezel Prijs: € 76 per maand. Actie eerste 3 maanden € 45
  • Alles-in-1 Pro Glasvezel Prijs: € 86 per maand. Actie eerste 3 maanden € 45

De actie geldt nog t/m 31 december 2016

Wil je weten of er ook glasvezel internet op jouw adres beschikbaar is? Doe de postcodecheck en je weet meteen of jij ervoor in aanmerking komt. 

Consumentenbond.jpg

Klik op de afbeelding om te vergroten. (Bron: Consumentenbond)

ZeelandNet en Telfort maken top compleet

De top van de beste alles-in-1 providers wordt gecompleteerd door ZeelandNet Kabel (derde plek) en Telfort Glasvezel (vierde plek). Hiermee stijgen beide providers ten opzicht van het vorige kwartaal, waar zij respectievelijk een zesde en zevende plek behaalden. Online.nl heeft dit kwartaal nog net een voldoende behaald en is daarmee hekkensluiter. Klanten van deze aanbieder klagen vooral over het aantal storingen van internet en telefonie en ook de klantenservice krijgt het laagste cijfer van alle aanbieders, namelijk een 5,5.

Geactualiseerd: donderdag 29 december 2016

Marit Veldkamp
Marit Veldkamp Accountmanager

Marit is sinds 2016 werkzaam bij de Bencom Group. Als accountmanager is zij verantwoordelijk voor de externe contacten met onder andere telecomproviders, daardoor is ze goed op de hoogte wat er speelt in de telecommarkt. Daarnaast houdt Marit zich samen met haar collega's bezig met de content op de telecomwebsites zoals bellen.com en internetten.nl om jou van de meest actuele informatie te voorzien.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.