Gratis, objectief en onafhankelijk internet vergelijken
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

XS4ALL opnieuw beste provider van Alles-in-1

door Jeanet Woldring

XS4ALL en Zeelandnet zijn de beste providers voor een Alles-in-1 pakket met Internet, Bellen & Televisie. Net als in 2012 waren hun klanten in het laatste halfjaar van 2013 het meest tevreden. Dat blijkt uit de ProviderMonitor van de Consumentenbond.

De klanten van XS4ALL hadden afgelopen halfjaar weinig last van internetstoringen, maar relatief veel van tv-problemen. Klanten van ZeelandNet hadden juist de minste tv-storingen.

Meer televisie storingen
Behalve XS4ALL hebben ook Telfort, KPN, UPC en Caiway flink te kampen gehad met tv-storingen. Panelleden van UPC hebben relatief de meeste problemen. Bijna een derde heeft één of meer storingen met tv: 'wel beeld, geen geluid' of 'veel blokken op tv'. Ook apparatuur moet vaak gereset worden.

Van de acht alles-in-1 aanbieders staat Caiway -net als een jaar eerder- helemaal onderaan met een 6,7 als eindcijfer. De twee beste providers scoorden een 7,9. Tele2 heeft volgens de Consumentenbond het minste last van storingen op het gebied van internet en telefonie.

'Ook als TV-provider komt XS4ALL als beste uit de bus'
Opvallend is dat XS4ALL op haar website aangeeft: 'Ook als TV-provider komt XS4ALL als beste uit de bus (ProviderMonitor december 2013, Consumentenbond). Ontdek het zelf en kijk TV van XS4ALL nu de eerste 6 maanden gratis!' Deze actie geldt voor Alles-in-1 Extra en loopt nog tot 5 februari.

Daarnaast is voor iedereen onbeperkt bellen (vast/mobiel in de BeNeLux) 6 maanden gratis te proberen. Verder worden er geen activatie- en verzendkosten in rekening gebracht t.w.v. € 71,17. Tevens kun je Film1 de eerste 2 maanden gratis bekijken (normaal € 15 per maand).

Gratis, objectief en onafhankelijk advies over Alles-in-1 abonnementen? Wij helpen je graag

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie