Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

XS4ALL opnieuw beste provider van Alles-in-1

door Jeanet Woldring Leestijd: 2 minuten

XS4ALL en Zeelandnet zijn de beste providers voor een Alles-in-1 pakket met Internet, Bellen & Televisie. Net als in 2012 waren hun klanten in het laatste halfjaar van 2013 het meest tevreden. Dat blijkt uit de ProviderMonitor van de Consumentenbond.

De klanten van XS4ALL hadden afgelopen halfjaar weinig last van internetstoringen, maar relatief veel van tv-problemen. Klanten van ZeelandNet hadden juist de minste tv-storingen.

Meer televisie storingen
Behalve XS4ALL hebben ook Telfort, KPN, UPC en Caiway flink te kampen gehad met tv-storingen. Panelleden van UPC hebben relatief de meeste problemen. Bijna een derde heeft één of meer storingen met tv: 'wel beeld, geen geluid' of 'veel blokken op tv'. Ook apparatuur moet vaak gereset worden.

Van de acht alles-in-1 aanbieders staat Caiway -net als een jaar eerder- helemaal onderaan met een 6,7 als eindcijfer. De twee beste providers scoorden een 7,9. Tele2 heeft volgens de Consumentenbond het minste last van storingen op het gebied van internet en telefonie.

'Ook als TV-provider komt XS4ALL als beste uit de bus'
Opvallend is dat XS4ALL op haar website aangeeft: 'Ook als TV-provider komt XS4ALL als beste uit de bus (ProviderMonitor december 2013, Consumentenbond). Ontdek het zelf en kijk TV van XS4ALL nu de eerste 6 maanden gratis!' Deze actie geldt voor Alles-in-1 Extra en loopt nog tot 5 februari.

Daarnaast is voor iedereen onbeperkt bellen (vast/mobiel in de BeNeLux) 6 maanden gratis te proberen. Verder worden er geen activatie- en verzendkosten in rekening gebracht t.w.v. € 71,17. Tevens kun je Film1 de eerste 2 maanden gratis bekijken (normaal € 15 per maand).

Gratis, objectief en onafhankelijk advies over Alles-in-1 abonnementen? Wij helpen je graag

Geactualiseerd: dinsdag 14 juli 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.