Gratis, objectief en onafhankelijk internet vergelijken
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

XS4ALL wijzigt alles-in-1 pakketten; nadruk op glasvezel

door Jeanet Woldring

Vandaag, 3 juli introduceert XS4ALL nieuwe alles-in-1 pakketten en trekt de glasvezelpakketten gelijk met DSL. Ook worden enkele prijzen verlaagd door de provider die door de Consumentenbond in juni opnieuw als beste internet+bellen+tv aanbieder beoordeeld werd.

Glasvezel standaard

XS4ALL abonnementen via glasvezel hebben vanaf 3 juli dezelfde tarieven als via het DSL-netwerk. Wanneer op een adres glasvezel beschikbaar is, wordt standaard de glasvezel-variant geleverd, waarbij de upload- en downloadsnelheid gelijk is. Heeft men geen glasvezelaansluiting, dan wordt het ADSL- of VDSL-pakket geleverd. Bestaande XS4ALL klanten kunnen kosteloos  overstappen naar glasvezel als het beschikbaar is op hun adres.

Nieuwe namen: Compact, Smart, Plus, Pro

Behalve de focus op glasvezel past XS4ALL ook de namen aan van de abonnementen. Compact (tot 20 Mbps) en Smart (tot 50 Mbps) vervangen de huidige pakketten Basis en Extra. Daarnaast lanceert XS4ALL  een 100 Mbps abonnement via VDSL onder de naam 'Plus' en een 500 Mbps glasvezelabonnement onder de naam 'Pro'.

Prijsverlaging, ook voor bestaande klanten

XS4ALL heeft de tarieven naar beneden afgerond en gaat weer met ronde prijzen werken. De eenmalige kosten voor nieuwe klanten zijn eveneens verlaagd en bedragen nu 35 euro. Onder deze kosten vallen aansluitkosten (25 euro) en verzendkosten (10 euro) en nummerportering.

 

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie