Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

XS4ALL wijzigt alles-in-1 pakketten; nadruk op glasvezel

door Jeanet Woldring Leestijd: 2 minuten

Vandaag, 3 juli introduceert XS4ALL nieuwe alles-in-1 pakketten en trekt de glasvezelpakketten gelijk met DSL. Ook worden enkele prijzen verlaagd door de provider die door de Consumentenbond in juni opnieuw als beste internet+bellen+tv aanbieder beoordeeld werd.

Glasvezel standaard

XS4ALL abonnementen via glasvezel hebben vanaf 3 juli dezelfde tarieven als via het DSL-netwerk. Wanneer op een adres glasvezel beschikbaar is, wordt standaard de glasvezel-variant geleverd, waarbij de upload- en downloadsnelheid gelijk is. Heeft men geen glasvezelaansluiting, dan wordt het ADSL- of VDSL-pakket geleverd. Bestaande XS4ALL klanten kunnen kosteloos  overstappen naar glasvezel als het beschikbaar is op hun adres.

Nieuwe namen: Compact, Smart, Plus, Pro

Behalve de focus op glasvezel past XS4ALL ook de namen aan van de abonnementen. Compact (tot 20 Mbps) en Smart (tot 50 Mbps) vervangen de huidige pakketten Basis en Extra. Daarnaast lanceert XS4ALL  een 100 Mbps abonnement via VDSL onder de naam 'Plus' en een 500 Mbps glasvezelabonnement onder de naam 'Pro'.

Prijsverlaging, ook voor bestaande klanten

XS4ALL heeft de tarieven naar beneden afgerond en gaat weer met ronde prijzen werken. De eenmalige kosten voor nieuwe klanten zijn eveneens verlaagd en bedragen nu 35 euro. Onder deze kosten vallen aansluitkosten (25 euro) en verzendkosten (10 euro) en nummerportering.

 

Geactualiseerd: dinsdag 14 juli 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.