Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

XS4ALL verhoogt snelheden

door Jeanet Woldring Leestijd: 1 minuut

Internetprovider XS4ALL verhoogt de snelheden van haar DSL abonnementen. Internet Basis wordt verhoogd naar 20 Mbps download en 2 Mbps upload en Internet Extra gaat naar maximaal 50 Mbps download, en 5 Mbps upload.

Start 17 maart

Alle nieuwe klanten krijgen de nieuwe snelheden. Bestaande klanten ontvangen tussen 17 en 24 maart een brief waarin de wijziging van de internetabonnementen wordt aangegeven. Niet alle klanten hebben direct profijt van de wijzigingen. Dit hangt af van verschillende factoren, zoals de afstand van het huis tot de wijkcentrale. De abonnementen voor Glasvezel blijven ongewijzigd.

Beste Alles-in-1 provider

XS4ALL voor de 4e keer op rij door de Consumentenbond verkozen tot beste Alles-in-1 provider. Vergelijk de alles-in-1 pakketten op Totaalwijzer.nl.

Geactualiseerd: woensdag 19 maart 2014

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.