Gratis, objectief en onafhankelijk internet vergelijken
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

XS4ALL verhoogt snelheden

door Jeanet Woldring

Internetprovider XS4ALL verhoogt de snelheden van haar DSL abonnementen. Internet Basis wordt verhoogd naar 20 Mbps download en 2 Mbps upload en Internet Extra gaat naar maximaal 50 Mbps download, en 5 Mbps upload.

Start 17 maart

Alle nieuwe klanten krijgen de nieuwe snelheden. Bestaande klanten ontvangen tussen 17 en 24 maart een brief waarin de wijziging van de internetabonnementen wordt aangegeven. Niet alle klanten hebben direct profijt van de wijzigingen. Dit hangt af van verschillende factoren, zoals de afstand van het huis tot de wijkcentrale. De abonnementen voor Glasvezel blijven ongewijzigd.

Beste Alles-in-1 provider

XS4ALL voor de 4e keer op rij door de Consumentenbond verkozen tot beste Alles-in-1 provider. Vergelijk de alles-in-1 pakketten op Totaalwijzer.nl.

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie