Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

XS4all verhoogt snelheid en verlaagt prijs

Leestijd: 2 minuten

XS4ALL heeft vandaag bekendgemaakt dat de snelheden van de abonnementen Lite ADSL, Basic ADSL en Fast ADSL  per 3 november 2003 verhoogd worden. 

Wat de verhoogde snelheden zijn, hebben we afgelopen vrijdag al vermeld en kunt u hier lezen.
 
Vanaf maandag 3 november worden nieuwe aansluitingen en up-en downgrades direct geleverd met de nieuwe snelheden.

Bestaande ADSL aansluitingen zullen tussen 3 en 30 november worden voorzien van de nieuwe snelheden. Tijdens de benodigde aanpassingen in de telefooncentrale  kan men maximaal 15 minuten geen gebruik maken van de ADSL verbinding. Na deze korte onderbreking kan men direct weer inloggen en internetten met de hogere snelheid. De exacte datum waarop uw aansluiting wordt voorzien van de nieuwe snelheden is niet bekend. Zonder meer kan men voor 1 december sneller internetten.

Tegelijk met de verhoging van de snelheden verlaagt XS4ALL haar deel van het Fast ADSL abonnement van € 52,15 naar € 46,-. De abonnementsprijs, inclusief het KPN-deel, komt hiermee op € 79,95 per maand.

Om in aanmerking te komen voor de snelheidsverhoging voor Lite, Basic en Fast ADSL en de prijsverlaging voor Fast ADSL hoeft men zelf niets te doen. Alle aanpassingen worden automatisch uitgevoerd.

Klik hier voor gratis online aanmelden van een XS4ALL ADSL Fast abonnement, waarbij een exclusieve aanbieding geldt wanneer u het voor 1 oktober aanvraagt. Uiteraard zijn ook de andere pakketten via de aanmeldservice te bestellen.

Geactualiseerd: dinsdag 14 juli 2020
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.