Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten morgen vanaf 9.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

XS4ALL zegt lidmaatschap NLIP op

Leestijd: 1 minuut

XS4ALL heeft haar lidmaatschap van  NLIP opgezegd.  XS4ALL is van mening dat haar belangen als internetprovider niet langer op de juiste manier door de branchevereniging van  Nederlandse internetaanbieders  worden behartigd.

Omdat XS4ALL, een van de oprichters van de NLIP, het wel belangrijk vindt dat providers hun stem laten horen, zoekt zij naar een andere manier van samenwerking. De actie tegen een mogelijke bewaarplicht verkeersgegevens, www.bewaarplicht.nl, zoals XS4ALL die vorige week met  provider BIT organiseerde, en die door ruim 180 providers werd ondertekend, zou aangetoond hebben dat er wel degelijk animo is onder providers om gezamenlijk op te treden.

Om meer van dit soort acties te kunnen organiseren heeft XS4ALL samen met BIT het platform ISPO (ISP Overleg) geopend op www.ispo.nl  XS4ALL en BIT vragen andere access- en hosting providers uit zich hier bij aan te sluiten.

Klik hier voor het bericht over de actie tegen een bewaarplicht verkeersgegevens van XS4ALL
Klik hier voor een reactie NLIP op Bewaarverplichting Verkeersgegevens 

Geactualiseerd: maandag 6 december 2004
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie