Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Vergelijk alle deals
Vergelijk alle
Black Friday
deals
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten morgen vanaf 9.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Youfone wijzigt tarieven internet, tv en bellen per 1 augustus

door Margot Meendering Leestijd: 1 minuut

Vanaf 1 augustus 2019 verhoogt Youfone de tarieven van internet, TV en bellen. De prijzen van abonnementen stijgen met maximaal € 5 per maand.

Gelijke prijs één- en tweejarig abonnement

Opmerkelijk is dat in de nieuwe situatie maandelijkse tarieven voor één- en tweejarige abonnementen gelijk zijn. Het is dus niet structureel goedkoper om voor een tweejarig abonnement te kiezen. Wel krijg je een maand extra korting bij een tweejarig abonnement. 

Wijziging aanbod extra zenderpakketten

Voorheen bood Youfone twee mogelijkheden om extra zenders toe te voegen aan je pakket. Je kon kiezen om 5 of 10 zenders naar keuze toe te voegen. Vanaf 1 augustus is het alleen nog mogelijk om 5 extra zenders toe te voegen. De prijs van deze extra zenders blijft met €3,50 gelijk.

Tarieven vast bellen blijven gelijk

De tarieven voor vast bellen blijven gelijk. Ook de eenmalige kosten, zoals aansluitkosten of installatie door een monteur zijn niet gedaald of gestegen. 

Geactualiseerd: vrijdag 2 augustus 2019

Margot Meendering
Margot Meendering Online content marketeer

Margot was tot juni 2022 werkzaam als Online productspecialist Telecom bij Internetten.nl. Door het verwerken van de producten en diensten in onze vergelijkingen is Margot snel telecom expert geworden. Daarnaast heeft ze ervaring opgedaan in het ondersteunen van onze klanten via de klantenservice. Ze weet hierdoor veel van vaste en mobiele telecom zaken. Vandaar dat je haar naam nog kunt tegenkomen bij telecom gerelateerde artikelen en nieuwsberichten.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie