Gratis, objectief en onafhankelijk internet vergelijken
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Youfone wijzigt tarieven internet, tv en bellen per 1 augustus

door Margot Meendering

Vanaf 1 augustus 2019 verhoogt Youfone de tarieven van internet, TV en bellen. De prijzen van abonnementen stijgen met maximaal € 5 per maand.

Gelijke prijs één- en tweejarig abonnement

Opmerkelijk is dat in de nieuwe situatie maandelijkse tarieven voor één- en tweejarige abonnementen gelijk zijn. Het is dus niet structureel goedkoper om voor een tweejarig abonnement te kiezen. Wel krijg je een maand extra korting bij een tweejarig abonnement. 

Wijziging aanbod extra zenderpakketten

Voorheen bood Youfone twee mogelijkheden om extra zenders toe te voegen aan je pakket. Je kon kiezen om 5 of 10 zenders naar keuze toe te voegen. Vanaf 1 augustus is het alleen nog mogelijk om 5 extra zenders toe te voegen. De prijs van deze extra zenders blijft met €3,50 gelijk.

Tarieven vast bellen blijven gelijk

De tarieven voor vast bellen blijven gelijk. Ook de eenmalige kosten, zoals aansluitkosten of installatie door een monteur zijn niet gedaald of gestegen. 

Margot Meendering

Online content marketeer
Margot Meendering
Ik ben Margot, sinds juni 2019 werkzaam als online content marketeer bij de Bencom Group. Ik schrijf graag over nieuwe ontwikkelingen in de telecom branche. Mijn naam kom je tegen bij artikelen over telecom gerelateerde zaken.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie