Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Ziggo begint gratis sportzender

door Jeanet Woldring Leestijd: 1 minuut

Ziggo komt samen met Sport 1 met een gratis sportzender voor eigen abonnees. Het AD meldt dat Ziggo Sport nog eind dit jaar beschikbaar is voor alle ruim 4 miljoen klanten, zonder verhoging van het abonnementsgeld.

Ziggo Sport zal  onder meer de Champions League*, Spaans voetbal, de EK-kwalificatiewedstrijden, golf en Formule 1 uitzenden. De deal is mogelijk doordat Ziggo en Sport1 sinds april 2015 onder hetzelfde moederbedrijf Liberty Global vallen. Het AD spreekt van 'een enorme slag' in de strijd van Ziggo tegen concurrent KPN.

Een belangrijk gezicht van Ziggo Sport moet Jack van Gelder worden. Die maakte onlangs zijn overgang van de NOS naar Sport1 bekend.

Voor niet Ziggo-klanten blijft Sport 1 in de vorm van een decoderzender beschikbaar. De komst van Ziggo Sport betekent dus niet het einde van de decoderzenders die onder Sport1 vallen.

 * Update: SBS laat weten dat er geen sprake van is dat Ziggo Sport ook wedstrijden van de Champions League gaat uitzenden. Voor het open net heeft SBS6 de rechten op het uitzenden van de Champions League.

Geactualiseerd: donderdag 27 augustus 2015

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.