Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Ziggo begint HBO campagne

door Jeanet Woldring Leestijd: 1 minuut

Ziggo biedt abonnees met digitale tv een aantal afleveringen van bekende HBO-series cadeau. Normaal zijn deze alleen op de betaalzender te zien. De campagne 'Serie Nights' loopt van 3 tot en met 9 september op themakanaal 12 en sluit af met de Nederlandse première van seizoen 4 van Boardwalk Empire.

Geïnteresseerde kijkers krijgen daarnaast 4 maanden lang 50 procent korting op een nieuw HBO abonnement. Daarna betalen zij het reguliere tarief van 15,50 euro per maand. Ziggo en HBO adverteren landelijk en multimediaal voor de actie.

HBO werd vorig jaar in Nederland geïntroduceerd en is bij de meeste TV-aanbieders als aanvullend zenderpakket te krijgen. Kijk voor een totaaloverzicht en een vergelijking van tarieven op Digitelevisie.nl.

Geactualiseerd: woensdag 4 september 2013

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.