Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten straks vanaf 9.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Ziggo biedt EU1 als Video-on-Demand

door Jeanet Woldring Leestijd: 1 minuut

De programmering van EU1 is sinds 23 november ook via Video on Demand van Ziggo beschikbaar. De kabelaar ondersteunt het initiatief van EU1, een platform van film- en televisiemakers. Het was al een tijdje bij UPC beschikbaar.

Ziggo ziet EU1 als een uitstekend platform om haar klanten content met emotie en beleving te bieden.
EU1 is een initiatief van Waldemar Torenstra, Ruben Nicolai, Marko van Kampen en Maarten Beucker Andreae en is een online kanaal waar makers, kijkers, zenders, merken en investeerders samenkomen om de beste, leukste en populairste ideeën (pitches) van makers te realiseren. 

Het is in feite het eerste kanaal waar makers creatief de baas zijn. Kijkers kunnen op EU1 content kijken, maar ook helpen projecten te realiseren, onder andere via crowdfunding.

EU1 is zonder extra kosten beschikbaar voor elke Ziggoklant met een interactieve ontvanger.

Geactualiseerd: woensdag 24 juni 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie