Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Ziggo komt met app voor Xbox 360-platform

door Jeanet Woldring Leestijd: 1 minuut

Ziggo is bezig met het ontwikkelen van een TV app voor Microsoft’s Xbox Live-dienst. De app zal in de loop van 2013 beschikbaar zijn en qua vorm en functionaliteit overeenkomen met de app voor iOS en Android.

Commercieel directeur van Ziggo, Marcel Nijhof, zegt dat deze ontwikkeling voor de hand ligt omdat klanten steeds meer zelf willen bepalen op welke manier ze de diensten van Ziggo gebruiken.

De app zal met een handbeweging te bedienen zijn via Kinect, maar de bediening kan ook gedaan worden via de controller.

Met de app hebben Ziggo abonnees die in het bezit zijn van een Xbox 360, straks beschikking over een zenderoverzicht, een programmagids en de mogelijkheid om via hun Xbox live TV te kunnen kijken, maar later ook Video On Demand. Het type abonnement bepaalt de hoeveelheid zenders die een klant kan kijken. Daarnaast moet de Xbox 360-gebruiker geabonneerd zijn op Xbox Live Gold.

Geactualiseerd: vrijdag 26 juni 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.