Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Ziggo lanceert TV app voor iPad

door Jeanet Woldring Leestijd: 2 minuten

Ziggo heeft vandaag haar eerste iPad applicatie gelanceerd onder de naam Ziggo TV. Met deze app kunnen gebruikers zien wat er op TV is, krijgen zij kijktips en het meest actuele medianieuws, en kunnen zij door het Ziggo On Demand filmaanbod bladeren.

Met de gratis Ziggo TV app wil het bedrijf het voor de kijker gemakkelijker maken om op de hoogte te blijven van het snel groeiende aanbod programma’s en films. De app is te vergelijken met een tv-gids en zorgt ervoor dat de gebruiker geen programma’s mist die hij graag had willen zien. Daarnaast biedt de applicatie ook de laatste nieuwtjes uit de televisiewereld. 

De app biedt een programmaoverzicht van ruim 160 zenders en het is mogelijk tot maximaal een week vooruit te kijken. De volgorde is naar eigen voorkeur in te stellen. Ook is het mogelijk te zoeken op zender, genre of een trefwoord. Programma’s zijn voorzien van een omschrijving en kunnen simpel worden gedeeld met anderen die een bericht ontvangen via e-mail, Twitter, Hyves of Facebook. Ook de On Demand catalogus is beschikbaar om door te bladeren. Alle films zijn voorzien van een omschrijving en het is mogelijk een trailer te bekijken. 

De Ziggo TV app is gerealiseerd in samenwerking met Xaton en is gratis te downloaden

Meer info en online bestellen: TV of Alles-in-1 van Ziggo

Geactualiseerd: woensdag 16 maart 2011

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.