Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Ziggo start eigen 'Spotify'

door Jeanet Woldring Leestijd: 2 minuten

Het heeft even geduurd, maar Ziggo is deze week gestart met zijn eigen Spotify. De muziekdienst is online en via apps beschikbaar. De kabelaar biedt de dienst niet gratis aan in een Ziggo Alles-in-1 pakket zoals KPN dit doet met Spotify bij Alles-in-één. De basisversie kost 4,95 en wie ook muziek wil luisteren op tablet of smartphone betaalt 9,95 per maand.

Twee varianten
Ziggo Muziek is een dienst waarbij abonnees voor een vast bedrag per maand via internet onbeperkt kunnen luisteren naar hun favoriete nummers. De muziekdienst is alleen bestemd voor Ziggo abonnees en bestaat uit twee varianten. 

De basisversie kost 4,95 euro per maand en is thuis te beluisteren via internet (minimaal 8 Mbit/s). Voor het gebruik hoef je niet per se verbonden te zijn met het kabelnetwerk van Ziggo.

Ziggo Muziek Overal is gericht op het altijd en overal beschikbaar hebben van muziek en kost 9,95 per maand. Deze versie biedt de mogelijkheid muziek op te slaan zodat deze ook zonder internetverbinding te beluisteren is. 

Gericht op Nederlandse markt
Ziggo Muziek richt zich met name op de vraag vanuit de Nederlandse markt. Dit in tegenstelling tot concurrerende diensten die veel algemener zijn. Ziggo maakt gebruik van de streaming muziekdienst WiMP, van het Scandinavischebedrijf Aspiro.
 
Voice of Holland-winnaar Ben Saunders ontving maandag het eerste abonnement. Saunders maakte daarbij bekend dat zijn nieuwe album, dat verschijnt op 7 september, een dag eerder beschikbaar is voor abonnees van Ziggo Muziek.  

 

Geactualiseerd: donderdag 30 april 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.