Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Ziggo stopt met onderling gratis bellen

door Jeanet Woldring Leestijd: 2 minuten

Per 1 april 2014 past Ziggo de tarieven aan. Een belangrijke wijziging is het vervallen van het kosteloos bellen naar andere vaste Ziggo aansluitingen. Nu is onderling bellen nog gratis, dan gaat het 9 cent per minuut kosten, plus een starttarief van 9 cent. Om gratis onderling te kunnen bellen, is een aanvullend abonnement van 9,95 euro per maand nodig. Hiermee volgt het bedrijf UPC, die deze optie per 1 januari afschafte. Ziggo geeft aan dat het met deze wijzigingen de ontwikkelingen in de markt volgt.

VolopBellen Altijd: onbeperkt naar vast én mobiel

Bellen naar mobiele nummers wordt juist gratis. Dat geldt voor abonnees met het VolopBellen Altijd pakket. Voor 9,95 euro per maand kunnen klanten gratis naar mobiele nummers bellen, waar zij tot 1 april een starttik van 9 cent betalen plus 9 cent per minuut.

Onbeperkt bellen naar vaste nummers in 15 landen vervalt ook

Ook het gratis bellen naar vaste nummers in 15 landen gaat eruit. Hiervoor gelden vanaf 1 april 2014 de internationale gesprekstarieven per land.

Alles-in-1 pakketten duurder

De Alles-in-1 pakketten Basis, Plus en Extra worden een euro per maand duurder. Vanaf het tweede kwartaal betalen abonnees respectievelijk 44,95, 54,95 en 64,95 euro per maand voor de genoemde pakketten. Het maandtarief van TV Plus stijgt van 8,50 naar 9,95 euro. Ook TV Extra wordt duurder: van 13,50 wordt de prijs nu 13,95 euro per maand.

Klanten die het niet eens zijn met de prijsaanpassing kunnen kosteloos opzeggen door contact op te nemen met de klantenservice. Gratis via 1200 vanaf de vaste telefoonaansluiting van Ziggo of 0900 – 1884 (€ 0,10 per minuut).

Geactualiseerd: woensdag 10 juni 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.