Gratis, objectief en onafhankelijk internet vergelijken
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Ziggo verbetert zakelijk internet en mobiele abonnementen

door Jeanet Woldring

Kabelaar Ziggo verhoogt vanaf 1 april 2016 de internetsnelheid van enkele ZZP pakketten. Bij Connect ZZP Compleet wordt de huidige snelheid van 130/30 Mbps verhoogd naar 180/30 Mbps. Vanaf die datum komt er een nieuw Connect ZZP Internet Pro abonnement met 300 Mbps download en 40 Mbps upload. Uiterlijk 1 mei is deze nieuwe internetsnelheid overal beschikbaar voor 57,50 euro ex btw per maand. Nieuwe klanten betalen de eerste 3 maanden geen abonnementskosten. 

Zakelijk Mobiel 

Ook voor enkele zakelijke mobiele abonnementen worden verbeteringen doorgevoerd per 1 april. Bij Zakelijk Mobiel Ruim worden de belminuten in de bundel verhoogd van 400 naar 600. De prijs voor Zakelijk Mobiel Enorm gaat omlaag van 32,50  naar 30 euro. De mobiele abonnementen zijn beschikbaar voor ondernemers en bedrijven die al internet van Ziggo afnemen, of dat voornemens zijn te doen en tegelijkertijd Mobiel willen bestellen. Met Zakelijk Mobiel Samen kan men met tot vijf personen bellen en data verbruiken uit één grote bundel. 

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie