Gratis, objectief en onafhankelijk internet vergelijken
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Ziggo vergroot opslagruimte naar 10 GB

door Jeanet Woldring

Goed nieuws voor mensen met een internetabonnement van Ziggo. Binnenkort hebben zij de beschikking over Ziggo Mail met gratis 2 GB online opslagruimte voor e-mail en 8 GB voor bestanden. Ziggo Mail biedt ook de mogelijkheid tot cloudopslag en een verbinding met social media. De dienst is beschikbaar voor computer, tablet én smartphone.

2GB online opslag voor e-mail

Ziggo-klanten met een internetabonnement beschikken straks over Ziggo Mail, met gratis grotere online opslagruimte voor mail en bestanden. De online opslag is 2 GB voor e-mail en 8 GB voor bestanden. Dat is aanmerkelijk meer dan de huidige ruimte.

Nu is de grootte afhankelijk van het pakket wat afgenomen wordt. Zo zit het nu: het aantal webspaces dat je nu tot je beschikking hebt, staat gelijk aan het aantal e-mailadressen dat je kunt aanmaken op 1 account. De totale webspace-ruimte wordt verdeeld over al je e-mailadressen. Bijvoorbeeld: je hebt Internet Z3 met 250 MB webspace en je hebt een website van 50 MB. Dan blijft er nog 200 MB over voor de resterende e-mailadressen die je binnen Mijn Ziggo beheert.

Naast een e-mail en clouddienst kan de vernieuwde dienst ook worden gebruikt om te verbinden met social media als Twitter en Facebook. Op deze manier is apart inloggen voor alle verschillende social media en e-mail accounts niet meer nodig. Tot slot biedt Ziggo de beschikking over een agenda en een adresboek. Dit alles wordt bewaard in een persoonlijke omgeving waardoor je er altijd en overal bij kan.

Direct beschikbaar voor nieuwe klanten

De kabelaar laat weten dat klanten met een internetabonnement automatisch een e-mail ontvangen zodra Ziggo Mail voor hem of haar beschikbaar is. Dit kan in het uiterste geval enkele weken duren. Voor nieuwe internetklanten is Ziggo Mail direct beschikbaar. 

Overstappen naar Ziggo? Kijk op Totaalwijzer of Ziggo beschikbaar is op jouw adres.

De nieuwe Ziggo mail inbox

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie