Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Vergelijk alle deals
Vergelijk alle
Black Friday
deals
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten morgen vanaf 9.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Ziggo verhoogt internetsnelheid naar 200 Mbps

door Jeanet Woldring Leestijd: 2 minuten

Ziggo heeft bij twee van de drie Alles-in-1 pakketten de internetsnelheid verhoogd. Bij het Alles-in-1 Extra abonnement wordt nu een downloadsnelheid van 200 Mbps en een uploadsnelheid van 20 Mbps aangeboden. Dit was 180/18 Mbps. Het Alles-in-1 Plus pakket kent een snelheidsverhoging van 30/3 Mbps naar 120/12 Mbps. De snelheidsverhoging geldt ook voor Internet+TV. Weten welk pakket beschikbaar is op jouw adres? Doe de postcodecheck op Totaalwijzer.nl of Internetten.nl en zie welke scherpe actie voor jou geldt.

Waarom snelheidsverhoging?

Ziggo-woordvoerder Erik van Doeselaar laat weten dat de snelheidsverhoging voor beide Alles-in-1-abonnementen los staat van het feit dat het Ziggo-netwerk aan dat van UPC gekoppeld wordt. In het gehele verzorgingsgebied van Ziggo is na een reset van het modem de nieuwe - hogere - internetsnelheid beschikbaar.

Waarom heeft Ziggo de internetsnelheden dan wel verhoogd? Op de website vermeldt de kabelaar: 'Ziggo is voor de vijfde keer op rij verkozen tot beste provider door Tweakers.net. En dat willen we natuurlijk graag blijven! Daarom hebben we opnieuw onze snelheden verhoogd.'

Scherpe actie op Ziggo Alles-in-1

Momenteel voert Ziggo niet alleen een snelheidsverhoging door, maar biedt bovendien een scherpe actie op Alles-in-1 abonnementen. Op internetten+bellen+tv krijg je zes maanden lang een fikse korting: het eerste halfjaar betaal je 30 euro per maand. Bovendien is de installatie door de monteur gratis. Dat laatste geldt niet voor Alles-in-1 Basis. Voor de 2-in-1 pakketten TV+Internet Z2 en TV+Internet Z3 gelden de snelheidsverhogingen en acties ook. In de TOP 5 Prijs/snelheid staat Ziggo op de eerste plaats.

Update: de snelheidsverhoging geldt ook voor TV+Internet Z2 en TV+Internet Z3.

Weten welk pakket beschikbaar is op jouw adres? Vergelijk Alles-in-1 op Totaalwijzer

Geactualiseerd: maandag 9 maart 2015

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie