Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Vergelijk alle deals
Vergelijk alle
Black Friday
deals
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Ziggo verhoogt snelheid naar 150 Mbps

door Anniek Kruijer Leestijd: 1 minuut

ziggo.gifKabelaar Ziggo verhoogt per 2 april de snelheid van abonnementen met een down/uploadsnelheid van 120/12 naar 150/15 Mbps. Deze verhoging geldt voor alle klanten die beschikken over een Alles-in-1 of Internet + TV Complete pakket. Ook nieuwe klanten die zich voor deze datum aanmelden ontvangen automatisch de verhoogde snelheid. De abonnementskosten zullen naar aanleiding van de snelheidsverhoging niet wijzigen.

Waarom snelheidsverhoging?

De kabelaar vermeldt: ‘Internet wordt steeds intensiever gebruikt. Live online TV kijken, online gaming, video’s streamen en Skypen zijn slechts enkele voorbeelden. We zien ook dat er steeds meer mensen thuis tegelijk online zijn. Met 150/15 Mbit/s zorgen we er nog meer voor dat klanten moeiteloos tegelijk kunnen internetten, op de manier zoals zij dat willen’.

Scherpe actie

Momenteel voert Ziggo een scherpe actie op Alles-in-1 en Internet + TV abonnementen. Je betaalt voor alle pakketten het eerste halfjaar 34,95 euro per maand. Bovendien is de installatie door de monteur gratis en betaal je geen activatiekosten. In de TOP 5 Prijs/snelheid staat Ziggo op de vierde en vijfde plaats.

Top-5-internetten-ps.jpg

Geactualiseerd: maandag 24 augustus 2020

Anniek Kruijer
Anniek Kruijer Content marketeer

Ik ben Anniek, tot januari 2019 medewerker van de Bencom Group. Met de artikelen op Bellen.com wil ik jullie onafhankelijk informeren over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van mobiele telefonie.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.