Ziggo verhoogt uploadsnelheid zakelijke klanten tot 50 Mbps

door Anniek Kruijer

ziggo.gifKabelaar Ziggo verhoogt de snelheid van een aantal zakelijke internetabonnementen. Vanaf begin oktober zijn de nieuwe snelheden beschikbaar. De prijzen blijven ongewijzigd.

'Need for speed'

Uit onderzoek van Ziggo blijkt dat klanten een goede service in combinatie met een snel en betrouwbaar netwerk als belangrijke factoren zien wanneer zij voor een abonnement kiezen. Ook verwachten klanten dat daar een relatief laag maandbedrag tegenover staat. Met deze snelheidsverhoging neemt Ziggo de volgende stap naar het ‘next generation network’, waarbij snelheden van 1 Gigabit/s mogelijk worden.

Hoogste zakelijke uploadsnelheid

De kabelaar biedt nu de hoogste zakelijke uploadsnelheid van 50 Mbit/s aan alle klanten die kiezen voor een Max abonnement. De downloadsnelheid van dit abonnement is 500 Mbit/s. De uploadsnelheid van het Complete pakket wordt verhoogd naar 40 Mbit/s en de downloadsnelheid van 180 Mbit/s naar 250 Mbit/s. Bij het Plus abonnement wordt de downloadsnelheid verhoogd naar 350 Mbit/s. 

Ziggo-zakelijk-snelheid2-10-2017.jpg

Vergelijk zakelijk internet 

Anniek Kruijer

Content marketeer
Anniek Kruijer
Ik ben Anniek, medewerker van Bencom. Met de artikelen op Internetten.nl wil ik jullie onafhankelijk informeren over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van internet, vaste telefonie en televisie. Mocht je vragen hebben of gewoon willen reageren op dit artikel doe dat dan vooral hieronder.

Reageren

 • *
   
 • *
  Je e-mailadres wordt niet getoond op de website, en je ontvangt geen ongevraagde e-mail
   
 •  
  optional