Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Ziggo verhoogt uploadsnelheid zakelijke klanten tot 50 Mbps

door Jeanet Woldring Leestijd: 1 minuut

ziggo.gifKabelaar Ziggo verhoogt de snelheid van een aantal zakelijke internetabonnementen. Vanaf begin oktober zijn de nieuwe snelheden beschikbaar. De prijzen blijven ongewijzigd.

'Need for speed'

Uit onderzoek van Ziggo blijkt dat klanten een goede service in combinatie met een snel en betrouwbaar netwerk als belangrijke factoren zien wanneer zij voor een abonnement kiezen. Ook verwachten klanten dat daar een relatief laag maandbedrag tegenover staat. Met deze snelheidsverhoging neemt Ziggo de volgende stap naar het ‘next generation network’, waarbij snelheden van 1 Gigabit/s mogelijk worden.

Hoogste zakelijke uploadsnelheid

De kabelaar biedt nu de hoogste zakelijke uploadsnelheid van 50 Mbit/s aan alle klanten die kiezen voor een Max abonnement. De downloadsnelheid van dit abonnement is 500 Mbit/s. De uploadsnelheid van het Complete pakket wordt verhoogd naar 40 Mbit/s en de downloadsnelheid van 180 Mbit/s naar 250 Mbit/s. Bij het Plus abonnement wordt de downloadsnelheid verhoogd naar 350 Mbit/s. 

Ziggo-zakelijk-snelheid2-10-2017.jpg

Vergelijk zakelijk internet 

Geactualiseerd: woensdag 22 februari 2023

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.