Ziggo verhoogt uploadsnelheid zakelijke klanten tot 50 Mbps

door Jeanet Woldring

ziggo.gifKabelaar Ziggo verhoogt de snelheid van een aantal zakelijke internetabonnementen. Vanaf begin oktober zijn de nieuwe snelheden beschikbaar. De prijzen blijven ongewijzigd.

'Need for speed'

Uit onderzoek van Ziggo blijkt dat klanten een goede service in combinatie met een snel en betrouwbaar netwerk als belangrijke factoren zien wanneer zij voor een abonnement kiezen. Ook verwachten klanten dat daar een relatief laag maandbedrag tegenover staat. Met deze snelheidsverhoging neemt Ziggo de volgende stap naar het ‘next generation network’, waarbij snelheden van 1 Gigabit/s mogelijk worden.

Hoogste zakelijke uploadsnelheid

De kabelaar biedt nu de hoogste zakelijke uploadsnelheid van 50 Mbit/s aan alle klanten die kiezen voor een Max abonnement. De downloadsnelheid van dit abonnement is 500 Mbit/s. De uploadsnelheid van het Complete pakket wordt verhoogd naar 40 Mbit/s en de downloadsnelheid van 180 Mbit/s naar 250 Mbit/s. Bij het Plus abonnement wordt de downloadsnelheid verhoogd naar 350 Mbit/s. 

Ziggo-zakelijk-snelheid2-10-2017.jpg

Vergelijk zakelijk internet 

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Erwin Boogert
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.