Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Ziggo wijzigt actievoorwaarden Alles-in-1

door Jeanet Woldring Leestijd: 1 minuut

Vanaf 16 augustus heeft Ziggo de actievoorwaarden van Alles-in-1 aangepast. Het betreft de Interactieve HD recorder of ontvanger die mensen kunnen kiezen bij het afsluiten van een internet+bellen+tv pakket. Voor beide geldt dat je nu na twee jaar eigenaar wordt van het apparaat.

Kies je eigen voordeel

Wie een Alles-in-1 abonnement afsluit, kan zijn eigen voordeel kiezen. Gekozen kan worden uit een half jaar korting op de abonnementskosten, een gratis Samsung tablet of Interactieve HD ontvanger (normaal € 99). Of € 150 voordeel op een Interactieve HD recorder (normaal € 199).

Unieke actie

Wie een Alles-in-1 abonnement afsluit via Internetten.nl of Totaalwijzer kan echter gebruik maken van een unieke actie. Zo krijg je niet alleen 6 maanden korting op het abonnement, maar bovendien een HD ontvanger t.w.v. 99 euro gratis. Zo kost Alles-in-1 Plus de eerste 6 maanden slechts 30 euro.

Actievoorwaarden HD ontvanger en recorder

De actievoorwaarden van de recorder en ontvanger zijn nu aangepast. Zie voor de wijzigingen onderstaande tabel.Unieke Actie van Ziggo Alles-in-1 Basis -  Alles-in-1 Plus - Alles-in-1 Extra

Geactualiseerd: maandag 19 augustus 2013

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.