Gratis, objectief en onafhankelijk internet vergelijken
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Zo kies je het beste Alles-in-1 abonnement

door Marit Veldkamp 2 reacties

Steeds meer mensen maken gebruik van een Alles-in-1 pakket met internet, televisie en vast bellen. Hierbij krijgen wij veel vragen zoals welke internetsnelheid je nodig hebt en of je elk pakket overal kunt krijgen. Ook vragen mensen zich af of je bij een alles-in-1 pakket verplicht bent  vaste telefonie te nemen. En wat zijn de verschillen tussen dsl, kabel en glasvezel?

Met onze tips maak je de juiste keuze via Internetten.nl of Totaalwijzer.nl.
Bekijk de video:

Marit Veldkamp

Accountmanager
Marit Veldkamp
Ik ben Marit, sinds 2016 werkzaam bij de Bencom Group. Als accountmanager ben ik verantwoordelijk voor de externe contacten met onder andere telecomproviders, daardoor ben ik goed op de hoogte wat er speelt in de markt. Daarnaast houd ik mij samen met mijn collega's bezig met de Telecomwebsites om jou van de meest actuele vergelijkingen te kunnen voorzien!

Reacties (2)

Geplaatst door: Remmelt Mulder ()

Hallo,

Wat ik altijd mis op de vergelijkingssites is reviews over ervaringen met de betreffende providers! Ik zit nu gevangen in het netwerk van Online en dat is een ramp qua TV en klantenservice. Als ik had geweten dat deze provider zo slecht was had nooit een abonnement bij deze provider genomen! Dus snelheid, de mogelijkheden/opties en overige zeggen helemaal niet over de kwaliteit van een Provider.

Met vr. gr.

Geplaatst door: Eric ()

Goedemiddag,

Als ik wil vergelijken alles-in-1 op mijn postcode en huisnr. op glasvezel dan krijg ik geen mogelijkheden te zien, terwijl er wel glasvezel aanwezig is bij ons in de straat.
Doe ik dan misschien iets fout?
Graag uw reactie.
Alvast bedankt.

Groeten,
Eric

Opmerking van de redactie op 18-03-2019
U doet niets fout. Uw wijk ligt in het gebied van Breedband Helmond, een lokale breedband aanbieder Dit komt niet terug op onze website omdat wij van dit soort initiatieven geen informatie over de leveringsmogelijkheden hebben.
Op uw adres is ook DSL beschikbaar. Bijvoorbeeld bij KPN, https://www.internetten.nl/alles-in-1/kpn/alles-in-een-thuis-instap-12maanden-kpn alles in één kost € 52,50 per maand, snelheid maximaal 50 Mbps. Het pakket met snelheden tot 100 Mbps kost 57,49 per mnd.
Een pakket bij Breedband Helmond Alles-in-1 (100/100) kost € 49,50 per maand: https://www.breedbandhelmond.nl/index.php/lidworden
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie