Zo kies je het beste Alles-in-1 abonnement

door Marit Veldkamp (1 reactie)

Steeds meer mensen maken gebruik van een Alles-in-1 pakket met internet, televisie en vast bellen. Hierbij krijgen wij veel vragen zoals welke internetsnelheid je nodig hebt en of je elk pakket overal kunt krijgen. Ook vragen mensen zich af of je bij een alles-in-1 pakket verplicht bent  vaste telefonie te nemen. En wat zijn de verschillen tussen dsl, kabel en glasvezel?

Met onze tips maak je de juiste keuze via Internetten.nl of Totaalwijzer.nl.
Bekijk de video:

Marit Veldkamp

Accountmanager
Erwin Boogert
Ik ben Marit, sinds 2016 werkzaam bij de Bencom Group. Als accountmanager ben ik verantwoordelijk voor de externe contacten met onder andere telecomproviders, daardoor ben ik goed op de hoogte wat er speelt in de markt. Daarnaast houd ik mij samen met mijn collega's bezig met de Telecomwebsites om jou van de meest actuele vergelijkingen te kunnen voorzien!

Reacties (1)

Geplaatst door: Eric

Goedemiddag,

Als ik wil vergelijken alles-in-1 op mijn postcode en huisnr. op glasvezel dan krijg ik geen mogelijkheden te zien, terwijl er wel glasvezel aanwezig is bij ons in de straat.
Doe ik dan misschien iets fout?
Graag uw reactie.
Alvast bedankt.

Groeten,
Eric

Opmerking van de redactie op 18-03-2019
U doet niets fout. Uw wijk ligt in het gebied van Breedband Helmond, een lokale breedband aanbieder Dit komt niet terug op onze website omdat wij van dit soort initiatieven geen informatie over de leveringsmogelijkheden hebben.
Op uw adres is ook DSL beschikbaar. Bijvoorbeeld bij KPN, https://www.internetten.nl/alles-in-1/kpn/alles-in-een-thuis-instap-12maanden-kpn alles in één kost € 52,50 per maand, snelheid maximaal 50 Mbps. Het pakket met snelheden tot 100 Mbps kost 57,49 per mnd.
Een pakket bij Breedband Helmond Alles-in-1 (100/100) kost € 49,50 per maand: https://www.breedbandhelmond.nl/index.php/lidworden

Reageren

 • *
   
 • *
  Je e-mailadres wordt niet getoond op de website, en je ontvangt geen ongevraagde e-mail
   
 •  
  optional