Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Zo kies je het beste Alles-in-1 abonnement

door Marit Veldkamp 2 reacties Leestijd: 1 minuut

Steeds meer mensen maken gebruik van een Alles-in-1 pakket met internet, televisie en vast bellen. Hierbij krijgen wij veel vragen zoals welke internetsnelheid je nodig hebt en of je elk pakket overal kunt krijgen. Ook vragen mensen zich af of je bij een alles-in-1 pakket verplicht bent  vaste telefonie te nemen. En wat zijn de verschillen tussen dsl, kabel en glasvezel?

Met onze tips maak je de juiste keuze via Internetten.nl of Totaalwijzer.nl.
Bekijk de video:

Geactualiseerd: dinsdag 12 maart 2019

Marit Veldkamp
Marit Veldkamp Accountmanager

Marit is sinds 2016 werkzaam bij de Bencom Group. Als accountmanager is zij verantwoordelijk voor de externe contacten met onder andere telecomproviders, daardoor is ze goed op de hoogte wat er speelt in de telecommarkt. Daarnaast houdt Marit zich samen met haar collega's bezig met de content op de telecomwebsites zoals bellen.com en internetten.nl om jou van de meest actuele informatie te voorzien.

Reacties (2)

Geplaatst door: Remmelt Mulder ()

Hallo,

Wat ik altijd mis op de vergelijkingssites is reviews over ervaringen met de betreffende providers! Ik zit nu gevangen in het netwerk van Online en dat is een ramp qua TV en klantenservice. Als ik had geweten dat deze provider zo slecht was had nooit een abonnement bij deze provider genomen! Dus snelheid, de mogelijkheden/opties en overige zeggen helemaal niet over de kwaliteit van een Provider.

Met vr. gr.

Geplaatst door: Eric ()

Goedemiddag,

Als ik wil vergelijken alles-in-1 op mijn postcode en huisnr. op glasvezel dan krijg ik geen mogelijkheden te zien, terwijl er wel glasvezel aanwezig is bij ons in de straat.
Doe ik dan misschien iets fout?
Graag uw reactie.
Alvast bedankt.

Groeten,
Eric

Opmerking van de redactie op 18-03-2019
U doet niets fout. Uw wijk ligt in het gebied van Breedband Helmond, een lokale breedband aanbieder Dit komt niet terug op onze website omdat wij van dit soort initiatieven geen informatie over de leveringsmogelijkheden hebben.
Op uw adres is ook DSL beschikbaar. Bijvoorbeeld bij KPN, https://www.internetten.nl/alles-in-1/kpn/alles-in-een-thuis-instap-12maanden-kpn alles in één kost € 52,50 per maand, snelheid maximaal 50 Mbps. Het pakket met snelheden tot 100 Mbps kost 57,49 per mnd.
Een pakket bij Breedband Helmond Alles-in-1 (100/100) kost € 49,50 per maand: https://www.breedbandhelmond.nl/index.php/lidworden
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.