Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Zoeken op Zoeken.nl wordt Vinden.nl

Leestijd: 1 minuut

Vinden.nl heeft Zoeken.nl overgenomen. De zoekmachine op internet nam de domeinnaam www.zoeken.nl over van het bedrijf media integration. Vinden.nl maakte dat vandaag bekend. Er is geen overnamebedrag genoemd. Volgens Planet Multimedia kon het internetdomein voor 'enkele duizendjes' worden overgenomen van 'de uitgerangeerde internetgoeroe' Gerard van Vliet.

De internetpagina www.zoeken.nl wordt nu doorgeschakeld naar www.vinden.nl. Directeur J-W. Tusveld van Vinden.nl spreekt van een strategische overname. Volgens hem werden beide domeinnamen geregeld door elkaar gehaald. "We zijn ongeveer een half jaar bezig geweest met de overname, eindelijk is het definitief."

Volgens onderzoekbureau Multiscope is Vinden.nl in Nederland de derde zoekmachine, na Google en Ilse.

Via een informatieve mailing maakte de zoekmachine vandaag bekend dat ook Kelkoo, de winkel zoekmachine en Vinden.nl, hun krachten gebundeld hebben op de website van Vinden.nl. Bij de nieuwe zoekfunctie 'winkels & producten', kan eenvoudig gezocht worden naar een groot aantal winkels en producten.

Geactualiseerd: vrijdag 5 februari 2021
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.