Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 20.00 uur
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Zon gaat Versatel heten

Leestijd: 2 minuten

Versatel-dochter Zon heeft in totaal 153.000 ADSL abonnees, waarvan in het derde kwartaal 8700 nieuwe klanten zijn aangesloten. Het telecombedrijf heeft in het afgelopen kwartaal een verlies geleden van 4,4 miljoen euro, tegen vorig jaar 11,9 miljoen en 4,1 miljoen in het tweede kwartaal van 2004. De omzet in het derde kwartaal steeg met 22 procent. Dit blijkt uit de vandaag bekendgemaakte kwartaalcijfers.

Dat de groei van het aantal ADSL klanten wat achtergebleven is bij de verwachtingen ligt mogelijk aan het feit dat er het afgelopen kwartaal minder reclame is gemaakt voor Zon. Ook kan het seizoen een rol spelen, zo laat het bedrijf weten. 

Met de kwartaalcijfers heeft Versatel ook bekend gemaakt dat binnenkort de naam van provider Zon zal veranderen in Versatel. Voor huidige Zon klanten verandert er niets, behalve dat zij vanaf 1 januari hun rekening van Versatel ontvangen in plaats van Zon. Ze behouden hun Zon e-mailadressen, behouden dezelfde productaanbiedingen en klantenservice.

Met de naamswijziging wil Versatel bereiken dat de verkoopkansen op de Nederlandse markt beter benut zullen worden. Het bedrijf wil in alle landen onder dezelfde naam opereren.  Nu Zon Versatel wordt, zal het bedrijf consumenten een volledig pakket telecomproducten kunnen aanbieden: telefonie, mobiel en breedband internetdiensten.

Geactualiseerd: dinsdag 14 juli 2020
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie