Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten straks vanaf 9.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Zon verhoogt snelheid ADSL en verlaagt prijs

Leestijd: 2 minuten

Versatel-dochter Zon verhoogt de snelheid  en verlaagt de prijs van enkele ADSL pakketten. 

ADSL Plus is in april in prijs verlaagd van € 54 naar € 44 per maand. In combinatie met ZonTel (goedkoper bellen) is het in plaats van € 49,- nu €39,- per maand geworden. De down- en uploadsnelheid wordt verhoogd van 1536/256 naar 2048/512 Kbps. Eind juni 2004 moet de snelheidsupgrade zijn doorgevoerd.

Voor ADSL Family staat er ook een snelheidsupgrade in de planning. De snelheid die nog niet zo lang geleden was verhoogd van 512 naar 768 kbit/s downstream, gaat binnenkort  van 768/128 naar 1024/320.

Zon ADSL Budget blijft € 14,95, ook het tweede jaar. Zon ADSL Go is zowel met als zonder ZonTel nu €26,95 per maand. Er geldt geen minimale rekening van €5 per maand.

Zon biedt momenteel acht verschillende ADSL-abonnementen, waaronder Zon Gratis. Dit pakket is een wat vreemde eend in de ADSL-bijt, omdat hierbij weer voor telefoontikken betaald moet worden.  De helft van de breedband abonnementen gaat via het eigen Versatel-netwerk, terwijl de andere helft via KPN verloopt. De KPN-varianten zijn weliswaar duurder, maar in meer gebieden beschikbaar. 

De snelheidsverhogingen en prijsverlagingen van breedband die vorig jaar ingezet zijn, gaan nog steeds door. De concurrentie werpt z'n vruchten af, waarmee de consument z'n voordeel kan doen. Menigeen is het vast alweer vergeten, maar in 2001 bood Zon het goedkoopste ADSL abonnement aan voor 99 gulden per maand...

Voor wie ADSL van Zon  beschikbaar is, kan het hier online bestellen.

Geactualiseerd: dinsdag 14 juli 2020
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie