Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Zon verhoogt snelheid en verlaagt prijs van ADSL

Leestijd: 1 minuut

Zon verhoogt de snelheid van haar Zon Breedband Plus abonnement per vandaag van 512/64 Kbit/s naar 768/128 Kbit/s. Tevens wordt de prijs voor deze dienst verlaagd van € 59 naar € 54 per maand. Zowel bestaande als nieuwe gebruikers zullen profijt hebben van de verhoogde snelheid en de verlaagde prijs.

Hiermee springt Zon in op de toegenomen behoefte van bestaande en nieuwe breedband internetgebruikers om tegen een vast tarief per maand supersnel te kunnen internetten. Uit een recente online enquête blijkt dat deze gebruikers, snelheid het belangrijkste vinden (46,5 %) in het maken van hun keuze voor een ADSL abonnement, met als tweede selectiecriteria de prijs per maand (32,1 %).

Daarnaast zal Zon Breedband Plus op korte termijn meerdere ADSL modems ondersteunen waaronder het Mxstream ADSL modem. Hierdoor kunnen gebruikers die willen switchen naar Zon Breedband Plus van hun bestaande ADSL modem gebruik blijven maken en hoeven ze dus geen extra kosten te maken voor de aanschaf van een ander modem.
Geactualiseerd: dinsdag 19 februari 2002
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.