Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Zonder internet door modemproblemen

Leestijd: 2 minuten

Een groot aantal klanten zit weken zonder internetaansluiting, door problemen bij het telecombedrijf Tele2. Het bedrijf kan klanten die ingegaan zijn op een aanbod voor snel en goedkoop internet, de benodigde modems niet op tijd leveren. Dat bericht het Nederlands Dagblad deze week.

Problemen met aflevering Siemens modems
Het probleem ligt volgens Tele2 bij Siemens die de modems niet op tijd geleverd heeft. Het feit dat mensen door een overstap van providers geen internet hebben, is volgens de krant veroorzaakt doordat Tele2 op verzoek van de klant de relatie met de oude provider al verbroken heeft. De onderneming heeft inmiddels besloten alle gedupeerde klanten schriftelijk te laten weten wanneer zij het modem krijgen. Voorrang wordt gegeven aan degenen die al het langst wachten en door een overstap van providers geen internet hebben. Als extra heeft Tele2 besloten dat klanten de eerste twee maanden niet hoeven te betalen.

Overstaphulp
Niet alleen Tele2 heeft te kampen met het probleem dat  modems niet op tijd aangeleverd worden, ook providers als Abel en Speedlinq hebben er mee te maken. Echter, het is niet nodig weken zonder internetaansluiting te zitten. Wie met de OVERSTAPHULP de drie stappen goed doorloopt, zit hooguit een paar uur zonder internetverbinding. Van groot belang is het duidelijk vermelden in uw opzegbrief dat u overstapt naar een andere provider met behoud van het ADSL-signaal. De providers behoren dan onderling een naadloze overstap te regelen.

Geactualiseerd: dinsdag 14 juli 2020
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.