Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Vergelijk alle deals
Vergelijk alle
Black Friday
deals
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten straks vanaf 10.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken
hallo,

Lees reviews en ervaringen over hallo,

Om je te helpen bij je keuze voor een internet aanbieder die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over hallo, geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over hallo,. Is hallo, je huidige intermet aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Archief 2017

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van hallo, zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

Klantervaringen

Plaats een ervaring
 • Beoordeling: 1 /10
  Aanrader? Misschien
  topdak-dakbedekking op 13-3-2017 om 16:24
  Geen klant
  fieber fieber wat zijn jullie waardeloos heb offerte gekregen ben akkoord gegaan staat duidelijk in gratis aanleggen pand staat 100 m van de weg ze hebben het bij google gezien alles duidelijk vermeld ook per mail biinen 14 dagen aansluiten krijg ik telefoon van wij doen het niet gratis staat toch duidelijk op papier krijg tel waar ik met bezig ben om het te plaatsen ze waren bezig om het gratis te doen offere is van 8 februarie dit telefoontje is van twee weken geleden hoe kan het dat het op 8 februarie goed was kwaad waren ze tot in de rechtzaal nou een offerte is volgens mij bindend hij belde om 12 uur vervolgens kreeg ik mail om 3 uur dat dit niet hun bedoeling was en zouden het uitzoeken niet en dan ook niets meer gehoord van fieber hoorde via een ander dat beide mannen er niet meer werken zogenaamd andere baan hebben maar fieber los het op zoals in offerte neem waar voor je geld elke week zet ik de reacties hier op tot het opgelost is door fieber
  topdak dakbedekking
  leeuwarden

Eerdere jaren

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie