Gratis, objectief en onafhankelijk internet vergelijken
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Tele2

Review en beoordeling Tele2

Om je te helpen bij je keuze voor een internet aanbieder die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Tele2 geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Tele2. Is Tele2 je huidige intermet aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Archief 2020

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van Tele2 zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

Klantervaringen

Plaats een ervaring
 • Beoordeling: 1 /10
  Mario op 6-10-2020 om 16:19
  Langer dan 1 jaar klant
  Internet weinig te klagen, maar tv is al 10jaar niks. Vooral de gemistafdeling doet t meeste tijd niet, waarvoor ik eigenlijk abbonoment ben aangegaan bij hun. Enkel excuses en zogenaamde meldingen die dan worden gedaan daarover, maar beter worden doet t niet. Regelmatig storing en modum resetten paar keer in de week. En maar afwachten of je programmas echt kunt terugkijken, want meestal laad t niet of staan ze helemaal niet in t menu. Als je daar dan over klaagt, doen ze net of jij de enige of de eerste bent die daar over klaagt. Terwijl internet vol staat met mensen die dat t zelfde ervaren
  Verbeterpunten
  • Mensen niet aan t lijntje houden die gewoon een prettige verbinding willen, maar eerlijk zijn dat hun tv service niet te best is
 • Beoordeling: 1 /10
  PhiL: op 16-9-2020 om 08:09
  Langer dan 1 jaar klant
  Vier jaar geleden was Tele2 goed voor mij. Snelheidsbelofte altijd nagekomen. In de daaropvolgende jaren een geleidelijke afwaardering, aanvankelijk nauwelijks merkbaar. Een jaar terug zou ik een nieuwe modem krijgen, niks van gekomen. Nu, na vier jaar abo in Q3 / 2020, bleef de uploadsnelheid op max. Gem. 0.1Mbs, een beetje zoals de 28k8 uit de jaren negentig dial-up era, en zeer frequente uitval. Ik kon geen contact opnemen met Tele2 via e-mail en bewijsbijlagen sturen. Bij FB moest ik mijn persoonlijke gegevens achterlaten in de openbare chat die ik weigerde, bij Twitter kreeg ik geen antwoord, hun virtuele assist is een babyspeelgoed en hun eigen klanten service telefoon is de hele dag bezet. Dus besloot ik te stoppen met Tele2 en door te gaan naar een duurdere en eersteklas provider met wie ik contact kan opnemen op de manier die ik nodig heb. Adios Tele2.
 • Beoordeling: 1 /10
  Louisa op 10-8-2020 om 16:18
  Klant geweest
  Mijn abonnement internet en tv na een jaar vol ergernissen, slecht wifibereik. Geen tv. Storing dit en storing dat, opgezegd op 25 mei. Op 4 juni eindelijk bericht terug dat mijn opzegging was ontvangen. Met de maand opzegtermijn zou mijn abonnement dus 4 juli eindigen. ( eigenlijk 25 juni is mijn mening) maar voorruit. Vervolgens krijg ik 13 juli bericht dat mijn contract per die dag is beëindigd en moet ik tot 13 juli dus ook betalen volgens tele 2. Al met al bijna 2 maand opzegtermijn dus ipv 1 maand. Treurig en in mijn ogen riekt het naar oplichterij!
 • Beoordeling: 1 /10
  Hans sen op 27-2-2020 om 20:41
  Langer dan 1 jaar klant
  Nooit meer Tele2 voor mij!!! Na een betaling-achterstand waardoor ik meerdere malen heb aangegeven dat ik een andere betaaldatum wil. Heeft Tele2 mij gelijk naar de incasso gestuurd. Na telefonisch contact en geholpen door 2 waardeloze medewerkers heb ik besloten om weg te gaan bij tele2, en dit na 15 jaar !! Internet is slecht, service is slecht. Letterlijk alles is slecht! Vooral de mensen die ze achter zo een lijn plaatsten. Ik hoorde alleen maar yes, yes, yes, excuses. Alsof je met je vriend praat. Dat ge yes yes mag je ergens anders doen.
  Pluspunten
  • Geen enkel pluspunt
  Verbeterpunten
  • Internet, klantvriendelijkheid, professionaliteit .

Navigatie