Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Internet vergelijken
Ziggo

Ziggo reviews en ervaringen

Om je te helpen bij je keuze voor een internet aanbieder die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Ziggo geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Ziggo. Is Ziggo je huidige intermet aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Archief 2015

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van Ziggo zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

Klantervaringen over Ziggo

  Beoordeling
  5
  Jacco Kampen 12-9-2015 - 17:12

  Toen wij nog het alles in 1 pakket van KPN hadden, hadden wij voor op zolder digitenne. Dit ging allemaal goed. Via via hebben we ook een Topfield TF5300K recorder gekregen. Nu is mijn vraag of iemand weet of ik het kaartje van digitenne kan vervangen voor het kaartje van ziggo in de Topfield?

  Opmerking van de redactie 13-9-2015 - 20:36
  Digitenne werkt via de ether, Ziggo via de coaxkabel, twee verschillende technieken. Het lijkt me dus niet te gaan werken als je in de Topfield het Digitenne kaartje vervangt door de smartcard van Ziggo.

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.