Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten morgen vanaf 10.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Film1 blijft beschikbaar

door Els Werkman Leestijd: 2 minuten

Het doek leek te vallen. Maar in tegenstelling tot eerdere berichten blijft Film1 toch beschikbaar vanaf 1 augustus 2019.

film1.pngDe onderhandelingen over het aanbieden van Film1 bleken ondanks berichten over het stoppen op de achtergrond nog steeds door te gaan. Met postitief resultaat voor de filmliefhebber. Sony Pictures zou gaan stoppen met het verkopen van Film1 via haar Nederlandse distributeurs (bijvoorbeeld KPN, T-Mobile en Ziggo), lees ook onze berichtgeving van 4 juni 2019. Ziggo was zelfs al gestopt met het verkopen van abonnementen (op 28 mei 2019), daar staat de bestelpagina inmiddels weer online. De andere televisie providers hadden nog niet zulke drastische stappen ondernomen, daar is de besteloptie niet onderbroken.

Je kunt in onze vergelijker kiezen voor extra zenderpakketten, waaronder Film1 (maar ook Fox Sports, Ziggo Sport Totaal of Videoland). Het gaat in dit geval over pakketten die je bij jouw televisie provider af kunt nemen in combinatie met je televisiecontract. Dus niet over losse diensten (OTT televisie, over the top tv); dit zijn losse abonnementen op bijvoorbeeld Netflix of Videoland.

Filmdienst met staat van dienst

Film1 is een oude dame, de eerste streaming filmdienst in Nederland. Ooit begonnen als FilmNet (1985), overgegaan in Canal+ (1997) en in 2006 verder gegaan als Film1 en Sport1. Sony Pictures Entertainment kocht Film1 in 2015 van Liberty Global, naar verluidt als voorwaarde voor het goedkeuren van de fusie tussen Ziggo en Vodafone. Film1 toont oude en nieuwe films, met naar keuze een on demand pakket en/of een voorgeprogrammeerd aanbod. Zonder reclame, te gebruiken op tv of laptop/telefoon, en ook in de andere EU-landen.

Geactualiseerd: donderdag 20 juni 2019

Els Werkman
Els Werkman Sitemanager Telecom

Els is als sitemanager telecom verantwoordelijk voor alle informatie op de telecomvergelijkers. Els is telecomspecialist. Weet alles over de telecomproducten en diensten die op Bellen.com en Internetten.nl vergeleken worden. Voordat Els bij de Bencom Group in dienst kwam heeft ze van 1996 tot 2006 bij een grote mobiele provider gewerkt. En een jaar bij een kleine zakelijke telecom aanbieder. Hierdoor is Els inmiddels 25 jaar werkzaam op de telecommarkt. En kan daardoor met recht een expert genoemd worden.

Els is Wft-gediplomeerd Adviseur Zorg. Vandaar dat je haar ook op Poliswijzer tegenkomt.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie