Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

KPN verhoogt tarieven per 1 juni

door Jeanet Woldring Leestijd: 2 minuten

kpn.gifKPN maakt per 1 juni zijn internetpakketten duurder. Ook de tarieven voor vast bellen wijzigen. Bij het duurste abonnement, Internet en TV 4K, gaat de snelheid omhoog. Verder vinden er zenderwijzigingen plaats.

De prijsverhoging komt bijna een jaar na de vorige, die ging op 1 juli 2018 in. Volgens KPN zijn de prijswijzigingen noodzakelijk om de investeringen in de kwaliteit van diensten en netwerk te kunnen betalen.  

Contract opzeggen?

In verband met de wijzigingen heb je het recht om het Internet of Internet en TV abonnement tot en met 31 mei kosteloos te beëindigen. Abonnees worden in de loop van april persoonlijk op de hoogte gesteld van de veranderingen.

kpn-internet-tv-bellen-1-6-2019.PNG

KPN Compleet blijft ongewijzigd.

Snelheidsverhoging Internet en TV 4K 

Voor het Internet en TV 4K pakket wordt vanaf 1 mei 2019 een snelheidsverhoging doorgevoerd. De huidige 150 Mbps download en 15 Mbps upload gaat omhoog naar 200 Mbps download en 20 Mbps upload. Abonnees hoeven hier niets voor te doen. Helaas profiteert niet iedereen van de snelheidsverhoging, omdat de technische situatie op sommige adressen dat niet toelaat. 

Beltarieven VoIP wijzigen ook

Wie bij het internetabonnement ook gebruik maakt van vast bellen via internet, gaat met ingang van 1 juni een hoger tarief betalen. Zowel het starttarief als de minuutprijs voor bellen naar vast en mobiel gaat van 13 cent naar 14 cent. Het starttarief voor bellen naar landen in de EU vervalt per 15 mei. Het starttarief voor bellen naar overige zones wordt per 1 juni verhoogd van 13 naar 14 cent.

Zenderwijzigingen

Vier zenders verdwijnen uit het basispakket: WildHitz, Antena3, Zing en Radiozender WDR3. Hier komen twee nieuwe zenders voor terug: TV 538 en LoveNature. Het Pluspakket wordt uitgebreid met 2 zenders: TV 538 en LoveNature. 

Vergelijk internet+tv+bellen van KPN met andere providers

Geactualiseerd: woensdag 19 juli 2023

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.