Gratis, objectief en onafhankelijk internet vergelijken
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Meer zenders in HD bij KPN Play

door Anniek Kruijer

kpn-play.jpgKPN Play biedt klanten meer zenders in HD-kwaliteit aan. Het zenderaanbod van de online tv-dienst blijft wel hetzelfde. Daarmee zijn in totaal 21 zenders in HD beschikbaar.

In april van dit jaar kwam al een deel van de zenders beschikbaar in HD. Het ging destijds om 14 van in totaal 22 live-zenders, te weten NPO 1, 2 en 3, RTL 4, 5, 7, 8 en Z, SBS 6, Net5, Veronica, Discovery Channel, TLC en Comedy Central. 

Ondertussen kwam steeds meer 'On Demand' content beschikbaar in HD kwaliteit, zoals de hitseries Game of Thrones seizoen 6, The Night Of, Ballers en Vice Principals. Het aanbod van zenders in HD-kwaliteit zal de aankomende maanden nog verder worden uitgebreid. 

Op twee apparaten tegelijkertijd kijken

Play is een app voor iOS en Android waarmee klanten overal in Nederland via de tablet, smartphone en laptop kunnen kijken naar een uitgebreid tv-aanbod. Daarnaast kun je programma's terugkijken die opgenomen zijn of die je gemist hebt. Play kost tijdelijk 11,99 per maand, is maandelijks opzegbaar en met iedere Nederlandse internetverbinding te gebruiken. 

De online tv-dienst kan op twee toestellen tegelijkertijd bekeken worden. Er kunnen vijf apparaten gekoppeld worden aan Play, om vervolgens op twee van de vijf tegelijkertijd tv te kijken. 

Lees onze review over KPN Play.

Anniek Kruijer

Content marketeer
Anniek Kruijer
Ik ben Anniek, tot januari 2019 medewerker van de Bencom Group. Met de artikelen op Bellen.com wil ik jullie onafhankelijk informeren over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van mobiele telefonie.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie