Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

NLE daagt nu ook de telecommarkt uit

door Els Werkman Leestijd: 2 minuten

logo-NLEx.jpgDe Nederlandse Energie Maatschappij (NLE) had het al aangekondigd, de energieprijsvechter begeeft zich op de telecommarkt. Per 17 oktober 2016 kun je een internet + bellen + televisie abonnement afsluiten vanaf 29,95 euro per maand. Naar eigen zeggen een prijs de de markt kan opschudden.

Koper of glasvezel

NLE gaat de diensten leveren via het koper- en glasvezelnetwerk van KPN en levert voor 29,95 euro een alles-in-1 pakket met 50 Mbps downloadsnelheid. Het is overigens afhankelijk van de afstand tot de centrale of je die snelheid haalt, dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld pakketten van kabelaar Ziggo. Het duurste abonnement kost 67,50 per maand, daarvoor krijg je via glasvezel een symmetrische internetsnelheid van 500 Mbps. 

Het basis tv-pakket bestaat uit ongeveer 70 zenders. Tevens kun je tegen maandelijkse meerprijs aanvullende zenderpakketten krijgen waaronder FOX Sports. Voor 10 euro per maand extra kun je onbeperkt naar vaste en mobiele telefoonnummers in Nederland bellen. Om het wifi-gebruik binnen het eigen huis te optimaliseren, levert NLE bij alle abonnementen een versterker.

Uitdager

Het bedrijf wil net als op de energiemarkt een uitdager zijn die de bestaande markt openbreekt. Het streven is om binnen 5 jaar ongeveer een half miljoen 'alles-in-één'-telecomklanten te strikken. Het bedrijf hanteert daarbij de volgende strategie: 'klanten win je op prijs en je behoudt ze op service'. Of dat gaat lukken moet dus nog blijken. Duidelijk is wel meteen dat de Alles-in-1 pakketten scherp geprijsd zijn. In de Top 5 goedkoopste alles-in-1 pakketten op Internetten.nl komt de nieuwe aanbieder meteen op de derde plaats binnen.

Combinatievoordeel voor energieklanten

Nieuwe energieklanten die ook telecom erbij nemen, krijgen een eenmalige korting van 25 euro, die aan het eind van het jaar verrekend wordt. Klanten van Nuon, Essent en Eneco die overstappen voor energie krijgen 50 euro korting.

Geactualiseerd: maandag 17 oktober 2016

Els Werkman
Els Werkman Sitemanager Telecom

Als sitemanager telecom ben ik verantwoordelijk voor alle informatie op de telecomvergelijkers. Ik ben telecomspecialist. Weet alles over de telecomproducten en diensten die op Bellen.com en Internetten.nl vergeleken worden. Voordat ik bij de Bencom Group in dienst kwam heb ik van 1996 tot 2006 bij een grote mobiele provider gewerkt. En een jaar bij een kleine zakelijke telecom aanbieder. Hierdoor ben ik  inmiddels meer dan 25 jaar werkzaam op de telecommarkt. En kan daardoor met recht een expert genoemd worden.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.