Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

NLEx gaat verder als Budget Alles-in-1

door Margot Meendering 1 reactie Leestijd: 2 minuten

Provider NLEx gaat vanaf 12 oktober verder onder de naam Budget Alles-in-1. Samen met het energieaanbod van Budget Energie vormt het nu het nieuwe merk Budget Thuis.  

nle.gif  is vanaf nu  budgetalles.PNG

Wat gaat er veranderen?

De Alles-in-1 pakketten van NLEx worden vanaf 13 oktober geleverd door Budget Alles-in-1. Het maandbedrag en de inhoud van de pakketten blijven voor huidige klanten gelijk. De naam Budget Alles-in-1 komt terug op de factuur en bankafschrijvingen. Klanten kunnen vanaf 12 oktober met hun eigen inloggegevens inloggen op MijnBudget, deze omgeving vervangt Mijn NLEx. 

Combinatievoordeel

Combineer je Budget Energie met Budget Alles-in-1 dan krijg je vanaf 12 oktober een combinatiekorting van € 5 per maand op het telecom maandbedrag. Op Gaslicht.com kun je overstappen naar Budget Energie. Op Internetten.nl kun je de internetproducten van Budget Alles-in-1 vinden.

Waarom een naamsverandering?

De naamswijziging is een gevolg van de samenwerking tussen NLE en Budget Energie. Sinds 2018 hebben beide partijen -die vallen onder de Nuts Groep- de krachten gebundeld met als doel om de energiemarkt uit te dagen en de prijzen zo laag mogelijk te houden. Nu worden internet, televisie en vaste telefonie dus onder hetzelfde label gebracht om een nog completer aanbod te kunnen bieden.
 

Geactualiseerd: zaterdag 12 oktober 2019

Margot Meendering
Margot Meendering Online content marketeer

Margot was tot juni 2022 werkzaam als Online productspecialist Telecom bij Internetten.nl. Door het verwerken van de producten en diensten in onze vergelijkingen is Margot snel telecom expert geworden. Daarnaast heeft ze ervaring opgedaan in het ondersteunen van onze klanten via de klantenservice. Ze weet hierdoor veel van vaste en mobiele telecom zaken. Vandaar dat je haar naam nog kunt tegenkomen bij telecom gerelateerde artikelen en nieuwsberichten.

Reacties (1)

Geplaatst door: Marjan Van der Velde ()

Ik wil graag inloggen met een nieuw apparaat voor internet maar mijn wachtwoord klopt niet meer. Wachtwoord wil ik graag veranderen maar hoe?

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.