Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Vragen? De helpdesk is momenteel gesloten.
Wij zitten straks vanaf 9.00 uur weer voor u klaar!
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken
Budget Alles-in-1

Internet pakketten van Budget Alles-in-1

In onderstaand overzicht vind je alle abonnementen van Budget Alles-in-1. Voor informatie over de abonnementsprijzen van Budget Alles-in-1 of andere eigenschappen van het abonnement klik je op de pakketlink.

Budget Alles-in-1 is een internetprovider die sinds 2019 bestaat. Budget Mobiel levert sim only mobiele abonnementen. Budget Energie verkoopt energie. Dit alles onder de vlag van Budget Thuis. Deze provider wil de prijzen voor energie en internet, tv en bellen zo laag mogelijk houden.  Combineer je de verschillende producten? Dan krijg je voordeel.

Internet en interactieve tv

Budget Alles-in-1 biedt glasvezel internet en DSL internet. Je kunt kiezen voor alles in een, maar ook voor een combinatie van internet en televisie. Of internet en bellen. Of alleen internet. Je krijgt een draadloos wifi modem in bruikleen. En een interactieve tv-ontvanger. Waar mogelijk kijk je televisie in HD kwaliteit. En je kunt kiezen voor aanvullende zenderpakketten. 

Alles-in-1 pakketten van Budget Alles-in-1

Internet en TV pakketten van Budget Alles-in-1

Internet en bellen pakketten van Budget Alles-in-1

Internet pakketten van Budget Alles-in-1

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie