Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Internet vergelijken
Budget Alles-in-1

Abonnementen van Budget Alles-in-1

In onderstaand overzicht vind je alle abonnementen van Budget Alles-in-1. Voor informatie over de abonnementsprijzen van Budget Alles-in-1 of andere eigenschappen van het abonnement klik je op de pakketlink.

Budget Alles in 1 is een vrij nieuwe provider die sinds 2019 bestaat. Het bedrijf biedt internet en interactieve tv aan in heel Nederland. Budget alles in 1 verkoopt glasvezel internet en DSL internet. Als nieuwe klant krijg je voordeel. En als je klant bent kun je gebruik maken van combinatievoordeel.

Voordelen Budget Alles-in-1

  • Als je klant bent kun je gebruik maken van combinatievoordeel
  • Je maakt gebruik van het DSL of glasvezel netwerk van KPN
  • Ruim aanbod (extra) televisie tv zenders

Alles-in-1 pakketten van Budget Alles-in-1

Internet en TV pakketten van Budget Alles-in-1

Internet en bellen pakketten van Budget Alles-in-1

Internet pakketten van Budget Alles-in-1

Budget Thuis

Onder de naam Budget Thuis verkoopt het bedrijf naast internet en tv ook Budget energie. Zo wil deze provider de prijzen voor energie en internet, tv en bellen zo laag mogelijk houden. Je kunt gebruik maken van de overstapservice. Bekijk hierboven de prijzen en reviews van Budget Alles in 1 en Budget Internet.  

Internet en interactieve tv

Budget Alles-in-1 biedt glasvezel internet en DSL internet via KPN internet. Je kunt kiezen voor alles in een, maar ook voor een combinatie van internet en televisie. Of internet en bellen. Of alleen internet. Je krijgt een draadloos wifi modem in bruikleen, een Experia Box. En een interactieve tv-ontvanger. Waar mogelijk kijk je televisie in HD kwaliteit. En je kunt kiezen voor aanvullende zenderpakketten. 

Vaste telefonie

Wil je jouw nummer meenemen naar jouw nieuwe abonnement? Geen probleem, Budget Alles in 1 regelt het gratis nummerbehoud met de oude provider. Overstappen is daardoor heel gemakkelijk. Want ook jouw oude contract wordt door Budget Internet bij jouw huidige provider opgezegd.

Interactieve tv kijken

Je kijkt televisie in HD kwaliteit. In het basispakket zit een groot aantal tv zenders. En als dat niet genoeg is, bij Budget Alles in 1 heb je keuze uit verschillende extra zenderpakketten. En die extra zenderpakketten kun je maandelijks aan- of uitzetten.

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.