Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Online.nl verhoogt per 1 juni prijzen voor bestaande en nieuwe klanten

door Marit Veldkamp Leestijd: 3 minuten

Online.nl.logo.png

Provider Online.nl verhoogt per 1 juni de prijzen van de internetabonnementen. Het goedkoopste abonnement wordt 25 procent duurder. Voor klanten met een tv-product verandert er niets. De verhoging geldt voor zowel bestaande als nieuwe klanten. De aanbieder geeft als reden voor de verhoging de investering in het netwerk en de verbetering van de klantenservice.

Reden prijsstijging

Online.nl heeft de migratie naar het KPN-netwerk eindelijk afgerond, waardoor er hogere snelheden beschikbaar zijn. Daarnaast is er veel aan gedaan om de service te verbeteren. Een van de verbeteringen is bijvoorbeeld het gratis telefoonnummer van de klantenservice. Dit blijken redenen waarom klanten meer moeten gaan betalen voor bepaalde pakketten.

1 juni

De prijzen van de internet- en internet+bellen pakketten worden verhoogd per 1 juni. Het is alleen van toepassing op DSL-diensten en geldt niet voor glasvezelpakketten. Klanten die glasvezel willen, moeten ook tv afnemen en dat blijft gelijk. De prijswijziging betekent dat klanten mogen overstappen, ook al is het huidige contract nog niet afgelopen. Wil je weten wat er precies verandert in prijs? Bekijk onderstaand overzicht.

Huidige prijs per maand

Prijs per maand per  1 juni 

Internet 10 Mb/s  € 22 € 27,50
Internet 30 Mb/s € 24 € 28,50
Internet 50 Mb/s € 26 € 30
Internet 100 Mb/s  € 30 € 32
Internet 10 Mb/s + Bellen  € 24,50  € 30
Internet 30 Mb/s + Bellen  € 26,50 € 31
Internet 50 Mb/s + Bellen  € 28,50 € 32,50
Internet 100 Mb/s + Bellen  € 32,50 € 34,50

Posities in onze internetvergelijker

De prijsverhoging betekent dat de provider per 1 juni verdwijnt  uit de Top 5 goedkoopste internetpakketten. Je kunt namelijk goedkoper een los internetabonnement afsluiten bij Tele2, T-Mobile of NLE. Bij NLE kun je voor een lagere prijs zelfs de snelheid 100 Mb/s halen (indien dit op jouw adres beschikbaar is). Bekijk de vergelijking met andere providers hieronder. 

online.gif

tele2 logo.gif

t-mobile.gif

nle.gif

Snelheid 30/3 Mbps 20/2 Mbps 20/2 Mbps  Tot 100/10*
Maandprijs € 28,50 € 22 € 23,50 € 29,95
Jaarprijs € 372 € 289 € 312 € 359,40

* Afhankelijk van welke snelheid op jouw adres haalbaar is, kun je maximaal 100/10 Mbps krijgen

Liever zelf vergelijken? Ga dan naar onze vergelijker!

Update 08-05-2017

Online.nl biedt in samenwerking met Ziggo een overstap aan. Veel klanten met een internetabonnement van Online.nl hebben waarschijnlijk een tv-abonnement bij Ziggo waardoor ze nu voordelig een alles-in-1 abonnement kunnen afsluiten bij de kabelaar. Het gaat om het alles-in-1 Basis pakket (25 Mbps), waarbij je een jaar lang € 29,95 betaalt in plaats van € 39,95. Na een jaar zal de klant de normale prijs betalen. Het grootste voordeel is dat klanten van Online.nl hun e-mailadres kunnen behouden. Heb je hier interesse in deze overstap, dan kun je dit aangeven bij Online.nl. Onduidelijk is of het aanbod aan alle afnemers van Online.nl is gedaan. 

Geactualiseerd: maandag 24 augustus 2020

Marit Veldkamp
Marit Veldkamp Accountmanager

Marit is sinds 2016 werkzaam bij de Bencom Group. Als accountmanager is zij verantwoordelijk voor de externe contacten met onder andere telecomproviders, daardoor is ze goed op de hoogte wat er speelt in de telecommarkt. Daarnaast houdt Marit zich samen met haar collega's bezig met de content op de telecomwebsites zoals bellen.com en internetten.nl om jou van de meest actuele informatie te voorzien.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.