Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 20.00 uur
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken
Online.nl

Internet pakketten van Online.nl

In onderstaand overzicht vind je alle abonnementen van Online.nl. Voor informatie over de abonnementsprijzen van Online.nl of andere eigenschappen van het abonnement klik je op de pakketlink.

Online.nl biedt snel internet aan via DSL en glasvezel. De provider biedt abonnementen aan met een internetsnelheid tussen 100 Mbps en 500 Mbps via glasvezel en DSL. De snelheid van je pakket is afhankelijk van je adres. Online.nl maakt gebruik van het netwerk van KPN.

Internet en tv

Vergelijk internet en tv abonnementen van Online.nl op internetten.nl. Met een internet en tv abonnement van de provider kun je veel zenders ontvangen.

Interactieve tv & tv app

Online.nl biedt ook interactieve tv aan in samenwerking met Canal Digitaal. Met dit pakket kijk je ook via de tv app naar verschillende zenders. Je kunt tv kijken wanneer het jou uitkomt met Begin Gemist en de tv app. Het Alles-in-1-aanbod van Online.nl combineert snel breedband internet met bellen en een breed aanbod interactieve tv.

Alles-in-1 pakketten van Online.nl

Internet en TV pakketten van Online.nl

Internet en bellen pakketten van Online.nl

Internet pakketten van Online.nl

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie