Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op internetten.nl helpen we jou ook te besparen op je internet en tv!
Vergelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

Sneller internet in buitengebied bij KPN

door Marit Veldkamp Leestijd: 2 minuten

kpn-sneller-internet-buitengebied.PNGWoon je in een buitengebied waar de snelheid van je internetverbinding lager is dan 15 Mbps? Dan kan de oplossing van KPN een optie zijn. Sneller internet in het buitengebied is nu breder beschikbaar. Op meer plekken waar de snelheid van de vaste internetverbinding te wensen overlaat, gaat de provider de combinatie-dienst DSL en 4G aanbieden.

Hogere snelheden

Door het vaste netwerk te combineren met het mobiele 4G-netwerk kunnen klanten van KPN die in het buitengebied wonen fors hogere internetsnelheden krijgen (max. 30 Mbps). De vast/mobiele breedbandverbinding gebruikt in de basis het vaste netwerk (DSL). Met slimme technologieën wordt het mobiele netwerk (4G) bijgeschakeld als versneller.

Gratis aanvulling op bestaand internetabonnement

KPN-klanten in het buitengebied komen in aanmerking voor 'Sneller Internet Buitengebied' wanneer de huidige internetsnelheid lager is dan 15 Mbps. De dienst is een gratis aanvulling op het bestaande internetabonnement. Op de website van de provider kan via een postcodechecker worden gekeken of het product beschikbaar is op het betreffende woonadres. Als dit het geval is, wordt het huidige internetabonnement zonder extra maandelijkse kosten omgezet. Je krijgt een extra 4G modem gratis in bruikleen.

Testen

KPN heeft ‘Sneller Internet Buitengebied’ uitgebreid getest, eerst in de buurt van Nijkerk en inmiddels maken zo’n 10.000 KPN-klanten dagelijks gebruik van deze technologie. 

Lees ook: Onbeperkt 4G-internet in buitengebied bij KPN (2017)

Geactualiseerd: dinsdag 30 oktober 2018

Marit Veldkamp
Marit Veldkamp Accountmanager

Marit is sinds 2016 werkzaam bij de Bencom Group. Als accountmanager is zij verantwoordelijk voor de externe contacten met onder andere telecomproviders, daardoor is ze goed op de hoogte wat er speelt in de telecommarkt. Daarnaast houdt Marit zich samen met haar collega's bezig met de content op de telecomwebsites zoals bellen.com en internetten.nl om jou van de meest actuele informatie te voorzien.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.