Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Vragen? Wij zijn vandaag bereikbaar tot 20.00 uur
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

T-Mobile geeft klanten databundel voor meerdere apparaten

door Anniek Kruijer Leestijd: 2 minuten

Logo T-MobileT-Mobile-klanten kunnen vanaf 1 februari één databundel gebruiken op meerdere apparaten. Voor de zogenoemde MB-verdeler betaalt de klant eenmalig 14,99 euro en krijgt daarvoor meerdere simkaarten. De MB-verdeler kan met bijna alle abonnementen met een databundel gebruikt worden. Hoe werkt het? 

MB’s maximaal benutten

Consumenten willen op steeds meer apparaten mobiel internet gebruiken en balen ervan dat ze voor ieder apparaat een apart abonnement moeten afsluiten. Wanneer je  MB’s overhoudt uit je databundel kun je ze niet meenemen naar de volgende maand, maar ben je ze kwijt (Alleen bij concurrent Telfort is de bundel 3 maanden houdbaar). Met de MB-verdeler zijn deze MB's ook te gebruiken voor andere apparaten. Dat kan voor eigen apparaten of die van gezinsleden. Op die manier kunnen klanten hun databundel maximaal benutten. De extra simkaarten zijn alleen bedoeld voor internetverbruik, dus je kunt er niet mee bellen, sms’en kan wel. De nieuwe dienst is verkrijgbaar voor zowel zakelijke als particuliere klanten. T-Mobile MB verdeler visueel uitgelegd

Extra kosten voor Basis Sim 

Heb je een Stel Samen & Stel Bij abonnement dan betaal je maandelijks niks extra’s. Bij een Basis Sim of een ander abonnement zijn er wel kosten aan verbonden. Per simkaart betaal je maandelijks 4,99 euro. Er kunnen maximaal twee extra simkaarten besteld worden. 

Vodafone heeft MultiSim

Vodafone MultisimDe dienst is niet nieuw op de markt. Vodafone biedt sinds 2013 een vergelijkbare dienst onder de naam 'MultiSim'. Ook hier is het mogelijk om maximaal twee extra simkaarten te bestellen en op meerdere apparaten mobiel te internetten. Bij Vodafone Red Super zijn de simkaarten gratis, bij andere abonnementen kost het 5 euro per maand bovenop de maandelijkse abonnementskosten. Hiervoor krijg je wel 1 GB extra dataverkeer. 

Geactualiseerd: woensdag 3 februari 2016

Anniek Kruijer
Anniek Kruijer Content marketeer

Ik ben Anniek, tot januari 2019 medewerker van de Bencom Group. Met de artikelen op Bellen.com wil ik jullie onafhankelijk informeren over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van mobiele telefonie.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie