Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Vergelijk alle deals
Vergelijk alle
Black Friday
deals
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Vergelijk en kies de beste deal
Alles-in-1 vergelijken

T-Mobile komt met Apple TV-app voor televisiekijkers

door Jeanet Woldring Leestijd: 2 minuten

tv-anywhere-t-mobile.PNGT-Mobile heeft een Apple TV 4-app uitgebracht. Klanten die via de provider televisiekijken, kunnen dat nu ook gewoon via de Apple TV-app doen. De app biedt zowel live kijken als een uitgebreide tv-gids. 

Overal en op elk apparaat tv kijken

Met TV Anywhere kan op drie apparaten tegelijkertijd televisie worden gekeken, waaronder op smartphone, tablet en op het grote scherm via Chromecast en Apple TV.  Naar eigen zeggen is live tv kijken vanaf medio augustus ook mogelijk via desktop en laptop.

T-Mobile biedt sinds anderhalf jaar tv-diensten aan via Thuis. De provider kreeg de diensten in handen, omdat Vodafone die moest verkopen toen het samenging met Ziggo.

Ook gratis TV-kijken in de EUtvanywhere-in-eu.PNG

TV Anywhere is standaard onderdeel van de TV-dienst van T-Mobile Thuis en biedt overal toegang tot 29 zenders die live en 7 dagen terug te bekijken zijn. Sinds februari 2018 kun je ook binnen de Europese Unie gratis tv kijken via de app. T-Mobile is de eerste Nederlandse TV-aanbieder die dit mogelijk maakte. 

T-Mobile Apple TV-app

T-Mobile kondigde eerder al aan dat ze hun TV Anywhere-app naar de Apple TV zouden brengen. “Apple TV 4 biedt de beste oplossing voor TV, Netflix en Youtube op een manier die iedereen, zelfs mijn moeder, begrijpt. Naast de hoge beeldkwaliteit is de gebruikersvriendelijkheid echt een verademing”, aldus Tisha van Lammeren. De app komt voort uit het stopzetten van de KNIPPR wegens te weinig klanten. Volgens I-Culture lijkt de nieuwe Apple TV-app van T-Mobile sprekend op de app van KNIPPR. 

Geen tv-aanbieder meer nodig

Er komen steeds meer Apple TV-apps voor televisiekijken. Eerder dit voorjaar verscheen de NLZiet-app voor de Apple TV en vorige week bracht de NPO een Apple TV-app uit. De enige partijen die nu nog ontbreken zijn Ziggo en KPN. Ziggo zou wel werken aan een Apple TV-app, maar over een planning is nog weinig bekend.

Geactualiseerd: donderdag 5 juli 2018

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.