Gratis, objectief en onafhankelijk internet vergelijken
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal
T-Mobile

Abonnementen van T-Mobile

In onderstaand overzicht vind je alle abonnementen van T-Mobile. Voor informatie over de abonnementsprijzen van T-Mobile of andere eigenschappen van het abonnement klik je op de pakketlink.

T-Mobile Netherlands is onderdeel van Deutsche Telekom, één van de grootste mobiele telecommunicatiemerken ter wereld. T-Mobile loopt voorop met mobiel internet in Nederland. Als eerste introduceerde T-Mobile in 2008 de iPhone. En was begin 2009 ook de eerste met een Android smartphone, op de Nederlandse markt. 

In 2016 nam T-Mobile Vodafone Thuis over, hierdoor werd vast internet ook onderdeel van de portfolio. In 2019 werd Tele2 overgenomen. En per 1 december 2020 Simpel. Door deze fusie heeft de provider zo'n 6,6 miljoen mobiele klanten en 600.000 klanten voor de vaste producten. T-Mobile is in Nederland actief met vier mobiele merken: T-Mobile, Ben en Tele2, en één vast merk: T-Mobile Thuis (Tele2 Thuis is op 28-12-2020 opgeheven).

Je kunt Klantvoordeel krijgen door mobiele aansluitingen van T-Mobile en/of van Tele2 te combineren met T-Mobile Thuis.

Alles-in-1 pakketten van T-Mobile

Internet en TV pakketten van T-Mobile

Internet en bellen pakketten van T-Mobile

Internet pakketten van T-Mobile

Mobiel internet pakketten van T-Mobile

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie