Vergelijk gratis, objectief en onafhankelijk alle internetproviders
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Internet vergelijken
T-Mobile

T-Mobile glasvezel internet pakketten

T-Mobile biedt diensten aan via DSL en glasvezel. De focus ligt op glasvezel internet. Glasvezel zorgt voor stabiel internet, en je hebt keuze uit verschillende snelheden. Van 100 Mbps tot maximaal 1 Gbit/s (1000 Mbps).

Voor informatie over de abonnementsprijzen van T-Mobile of andere eigenschappen van het abonnement klik je op de pakketlink.

Voordelen T-Mobile glasvezel

 • Stabiel en veilig glasvezel internet
 • Hoge snelheden op eigen glasvezelnetwerk
 • Combinatie voordeel met T-Mobile en Ben en/of Tele2 mobiel

Alles-in-1 pakketten van T-Mobile

Internet en TV pakketten van T-Mobile

Internet en bellen pakketten van T-Mobile

Internet pakketten van T-Mobile

Mobiel internet pakketten van T-Mobile

T-Mobile internet, televisie en vast bellen

Als je op zoek bent naar een alles in een pakket dan heb je bij T-Mobile Thuis eindeloze mogelijkheden. Bij een nieuw abonnement kun je kiezen uit diverse tv zender pakketten. In het basispakket zitten tenminste 64 tv zenders. 

Alle T-Mobile voordelen

 • De internetsnelheid loopt op tot 1Gbps op glasvezel
 • 4G voor Thuis als vast internet niet toereikend is
 • Zyxel Modem in bruikleen
 • ESPN in het basispakket
 • Overstappen is makkelijk door de Gratis overstapservice
 • Een monteur is door de eenvoudige installatie niet nodig.
 • Zelf aan de knoppen in my T-Mobile, je kunt bijvoorbeeld tv zender pakketten aan of uitzetten
 • Je kunt Klantvoordeel krijgen door mobiele aansluitingen van T-Mobile en/of van Ben en Tele2 te combineren met T-Mobile Thuis.

Mobiel internet

T-Mobile verkoopt mobiel breedband, dat zijn mobiele data only abonnementen. Geschikt voor laptop, iPad, mifi of dongel. Met deze simkaart kun je niet bellen of gebeld worden, alleen internetten.  T-Mobile biedt als enige partij Unlimited data only mobiel internet

Over T-Mobile

T-Mobile is een van de grootste Nederlandse telecomproviders. T-Mobile Netherlands was onderdeel van Deutsche Telekom, één van de grootste mobiele telecommunicatiebedrijven ter wereld. Inmiddels in handen van het Britse investeringsfonds Apax en het Amerikaanse fonds Warburg Pincus. 

T-Mobile Thuis is hard aan het werk haar eigen glasvezelnetwerk aan te leggen. Dan kunnen haar 700.000 Thuis klanten en nieuwe klanten ook gebruik maken van deze snelle internettechnologie. T-Mobile wil de komende jaren in totaal een miljoen huishoudens op haar eigen glasvezelnetwerk aansluiten.

Op 10 mei 2023 wordt bekend dat T-Mobile en DELTA Fiber een langetermijnovereenkomst sluiten om diensten over elkaars netwerken te leveren. T-Mobile zal gebruikmaken van de DELTA Fiber-infrastructuur voor internet- en tv-diensten over glasvezel. 

T-Mobile Klantvoordeel - dit krijg je door mobiele aansluitingen van T-Mobile en/of van Ben en Tele2 te combineren met T-Mobile Thuis.

Vergelijk en kies de beste deal

Op Internetten.nl vergelijken we gratis alle internet pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie